Friday, October 24, 2014

S02E27: "ONCE UPON A TIME...I whispered...SOMETIMES... "

Και κάπως έτσι επιστρέφω δυναμικά!

Μετά από ένα καλοκαίρι άκρως τηλεοπτικό, γεμάτο χαμόγελα , έντονα συναισθήματα, έντονες χαρές και πολλές εμπειρίες. ΠΟΛΛΕΣ εμπειρίες. Φτιάξε καφεδάκι, επέστρεψα. Με νέα επεισόδια. Έχω πολλά να σου πω. Cheers!

Sunday, August 10, 2014

S02E27: "ONCE UPON A TIME...I kissed you through the tv "

Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό. Για πολλούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενη! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΟΥ και το χαμόγελο δεν φεύγει από πάνω μου!


Sunday, June 22, 2014

S02E26: "ONCE UPON A TIME...I scored at your heart"

Καλοκαιρακι λαλαλα. Alternative summer θα έλεγα, με τον καιρό να κάνει παρτάρα! Εμείς χαμογελάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα!Ελπίζω να πέρασες μια τέλεια εβδομάδα. Ναι οκ. Εγώ με τα ωράρια μου δεν θα το έλεγα αλλά να σου πω κάτι; La vita e bella. Έτσι. Γιατί μπορούμε. Μουντιάλ και τα μυαλά στα κάγκελα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ. Μην φοβάσαι τίποτα είμαστε δίπλα σου. 



Tuesday, June 3, 2014

S02E25: "ONCE UPON A TIME...I shot you down"

ΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩ και όχι δεν σε ξέχασα. Αλήθεια. Είμαι τόσο κουρασμένη που σου γράφω με το ένα μάτι κλειστό. Αλλά σου γράφω και θέλω να το εκτιμήσεις. Έχω τόσα πολλά να σου πω. Βάλε καφέ και πάμε. Σαν αυτόν που ήπια με θέα τη Ραφηνάρα. With my best friend. Από τα χεράκια της! Cheers!



Wednesday, March 26, 2014

S02E24: "ONCE UPON A TIME...I loved you even more"

Εντάξει νομίζω ήρθε η στιγμή. Είναι η κατάλληλη ώρα. Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου για να μου πεις και τη γνώμη σου. Ο έρωτας συνδυάζεται τέλεια με τη μουσική. Υπάρχουν τραγούδια που με το που τα ακούς σκέφτεσαι εσένα και αυτόν. Τίποτα άλλο. Μου ‘μαθες έρωτα, έρωτα έρωτα που λέει και το άσμα ασμάτων. Σου προτείνω τα 10 πιο ερωτικά τραγούδια. Πάτα play και ξεκινάμε.

Tuesday, March 4, 2014

S02E23: "ONCE UPON A TIME...I painted your walls on Sunday"

Ξυπνάς. Μυρίζει Κυριακίλα. Βάζεις το μαξιλάρι να σε πλακώσει και σκέφτεσαι  γιατί πάλιιιι;! Έχεις βγει το Σάββατο έχεις περάσει τέλεια. Μπορεί και όχι. Ίσως κοιμάσαι από τις 9 το βράδυ για να μη σκέφτεσαι. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις η αίσθηση της Κυριακής είναι πάντοτε η ίδια. Περίεργα συναισθήματα. Ένα βάρος στο στομάχι που δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις βρε αδερφέ. Γι αυτό μία είναι η λύση. Βόλτα. Σηκώνεσαι φτιάχνεις καφέ και έφυγες για μια τέλεια Κυριακή. Όταν μάλιστα βλέπεις όλες τις σκέψεις σου ζωγραφισμένες  νιώθεις ακόμα πιο όμορφα. Τα παιδιά ζωγραφίζουν στους τοίχους. Καλημέραααααααααα κόσμεεεεεεεεεε. Χαμογέλα και όλα είναι τέλεια!






















Wednesday, February 26, 2014

S02E22: "ONCE UPON A TIME...There was a guy named Lancelot. A knight actually."

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Και θέλω να σου θυμίσω κάτι που το είχα γράψει στο πρώτο επεισόδιο. Αυτή η φωτογραφία με ακολουθεί χρόοοονια τώρα και είμαι εγώ. Έχει γραφτεί για μένα το πιστεύω. Για να θυμούνται οι παλιοί λοιπόν και να μαθαίνουν οι καινούριοι.


Εγώ και η φούξια κατσαρόλα καφέ που είναι η προέκταση του χεριού μου σου στέλνουμε τεράστιο φιλί στα μούτρα. Για καλημέρα. Και για όοοοοοολη μέρα. Πάμε ταξίδι για να παραλάβουμε χρυσό αγαλματίδιο; Κάτσε αναπαυτικά να απολαύσεις το επεισόδιο και θα καταλάβεις. And the Oscar goes to shhhhhh it’s a secret!

Cheers!







Tuesday, February 11, 2014

S02E21: "ONCE UPON A TIME...I kissed you while we were travelling"

Καλό μήναααα! Το ξέρω πέρασε λιγάαααακι παραπάνω από όσο έπρεπε αλλά είδες!  Είμαι εδώ για σένα. Και μου έλειψες πολύ. Μην το πάρεις πάνω σου όμως. Έλα τέλος οι γλύκες τώρα. Ένα δυνατό κομμάτι σε περιμένει. Μπες στο ποστ και έλα να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια του μήνα που μόλις μας άφησε. Cheers! Ξε-φύγαμεεεεε

Thursday, January 2, 2014

S02E20: "ONCE UPON A TIME...Every year was happier than the previous one"

Ξέρω είσαι στη φάση που έχεις φάει του σκασμού, κάθεσαι στον καναπέ, παίζεις με το κινητό σου καθώς προσπαθείς να κανονίσεις τι θα κάνεις μετά, μιλάς με το υπόλοιπο σόι και περιμένεις καρτερικά το νέο έτος. 2014. Φτάσαμε τόσο ε; Και ξαφνικά ακούς από την τηλεόραση το countdown. 3,2,1….HAPPY NEW YEAΑΑΑΑR ! 2014 ευχές από εμένα για εσένα με πολύυυυυυυυ αγάπη και με άλλη τόση διάθεση για ένα πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο. Και το 2014 ξεκινάει κάπως έτσι. Αγάπη μόνο. Are you ready? Βάλε σαμπάνια και…cheers!