Sunday, June 22, 2014

S02E26: "ONCE UPON A TIME...I scored at your heart"

Καλοκαιρακι λαλαλα. Alternative summer θα έλεγα, με τον καιρό να κάνει παρτάρα! Εμείς χαμογελάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα!Ελπίζω να πέρασες μια τέλεια εβδομάδα. Ναι οκ. Εγώ με τα ωράρια μου δεν θα το έλεγα αλλά να σου πω κάτι; La vita e bella. Έτσι. Γιατί μπορούμε. Μουντιάλ και τα μυαλά στα κάγκελα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ. Μην φοβάσαι τίποτα είμαστε δίπλα σου. 




Το soundtrack του επεισοδίου. Τρελαίνομαι. Πάμε να χορέψουμε δυνατάααααα.






Θα ήθελα να σου ανοίξω την καρδιά μου. Για ακόμη μια φορά. Και να σου πω κάτι που δεν μπορώ άλλο να βλέπω. Ξυπνάς. Πας για ψώνια – βόλτα – καφέ –έστω δουλειά. Ε δεν μπορώ να σε βλέπω τσίτα μπόμπα βαμμένη, μαλλί κουμπάρας και με δεκάποντο που σε κάθε βήμα σκοντάφτεις. Μα είναι δυνατόν; Ναι με ενοχλεί. Και με ενοχλεί πολύ. Μου χαλάει την αισθητική. Αμεεεε. Καλά αν ξεκινήσω με όσα μου χαλάνε την αισθητική δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Ψάρωσες ε; Χα! Γι αυτό το έκανα!

Κεφάλαιο ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Οι περισσότερες γυναίκες γκρινιάζουν και οι συχνότερες ατάκες τους είναι : «Πάλι μπάλα ρε αγάπη μου; και τι θα κάνουμε; και μη βλέπεις ρε μωρό μου» και πολλές άλλες τέτοιου τύπου. Εγώ λοιπόν θα κάνω τη διαφορά. Θέλω να σε ενημερώσω αγαπημένη μου φίλη πως όσες περισσότερες φορές λες τέτοιου είδους εκφράσεις το μόνο που καταφέρνεις είναι αφενός να ξενερώσεις  το σύντροφό σου και αφετέρου να γκρινιάξεις και να τσακωθείς μαζί του γιατί πολύ απλά δεν θα σε ακούσει και θα δει το παιχνίδι. 

Άρα με χαρά σου παρουσιάζω το ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. 

Ο δεκάλογος μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση πρωταθλήματος ή ακόμα χειρότερα  για σένα ακόμα και σε αγώνα με ομάδες «μ’έκαψες»  που δεν υπάρχουν στο «χάρτη». Όπως για παράδειγμα κολοπετεινίτσα, κολοπετεινός  0-0. Όχι δεν υπάρχουν οι ομάδες αυτές. Αλλά θα μπορούσαν. Άαααανετα. Και συνεχίζω με το ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. Ή αλλιώς στρογγυλής θεάς. Ε ναι είναι θεά γιατί την προτιμά από εσένα. ΌΟΟτι και να κάνεις! Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε.

ΚΑΝΟΝΑΣ #1:  ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.  Ό,τι και να κάνεις θα δει μπάλα. Όσο και να γκρινιάξεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα, να τσακωθείτε και φυσικά θα δει τον αγώνα. Οπότε άδικος κόπος.

ΚΑΝΟΝΑΣ #2:  ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ. Θα σε αγαπήσει. Και αν σε αγαπάει ήδη θα σε αγαπήσει περισσότερο. Εσύ βέβαια να μην είσαι στο ίδιο δωμάτιο. Στο διπλανό , με τις δικές σου φίλες. Με μια προϋπόθεση όμως. Να μην κάνουν χαμό, να μην κάνουν ψίχουλα (ναι είμαι τρελή με την καθαριότητα) και να τα μαζέψουν όλα μετά.

ΚΑΝΟΝΑΣ #3:  ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ «ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ». Θα φας «πόρτα».

ΚΑΝΟΝΑΣ #4:  Βέβαια αν δεις ότι πιάνει, συνέχισέ το. Θα αγαπήσεις το μουντιάλ μετά.

ΚΑΝΟΝΑΣ #5:  ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ. Αν είσαι ελεύθερη και έχεις σκοπό να γνωρίσεις κάποιον τότε μην βγείς. Όλοι θα βλέπουν μπάλα. Εκτός και αν προτιμήσεις να πιεις το κοκτέιλ σου σε καφενείο!

ΚΑΝΟΝΑΣ #6:  ΜΗN ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.  Του τύπου: «αγάπη μου,  ποιοι είναι οι μπλε; Τι είναι το κόρνερ;» Αν αποφασίσεις να δεις μαζί του μπάλα, κάντο σωστά και ψάξε κάποια πράγματα πριν στο ίντερνετ. Θα τον εντυπωσιάσεις.

ΚΑΝΟΝΑΣ #7:   ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ. Γιατί είσαι και συ που θες να δεις ότι τούρκικη ή ελληνική σαπουνόπερα κυκλοφορεί εκείνη την ώρα. ΜΗΝ το κάνεις. Αιτία χωρισμού. Σου το λέω με σιγουριά.

ΚΑΝΟΝΑΣ #8:  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ. Μην κάνεις το λάθος και πας μπροστά στην τηλεόραση και του αρχίζεις τη μουρμούρα ότι έχετε επέτειο (1 μήνα και 23 μέρες) και γιατί δεν βγαίνετε ρομαντικό ραντεβού κλπ. Αιτία χωρισμού νούμερο 2. Επίσης με σιγουριά.

ΚΑΝΟΝΑΣ #9:  Αν πάλι όντως έχετε επέτειο (σοβαρή) μπορείς αφού τελειώσει το παιχνίδι να το παίξεις και συ σέξυ Αντριάνα Λίμα. Γιατί τι παραπάνω έχει αυτή; Έλα μου ντε…

ΚΑΝΟΝΑΣ #10: Η λύση είναι μία: ΔΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ. Ο παράδεισός του. Αρκεί να μη μιλάς πολύ. Θα ξετρελαθεί. Και αν βαριέσαι σου έχω ασχολία. Χάζευε τους παίκτες. Τόσα τεκνά. Αν αρχίσω να σου λέω δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Κεφάλαιο διακοπές.

Χμμμ. Βάζω τικ στο κουτάκι που λέει δεν ξέρω δεν απαντώ.  Θέλω να πάω παντούυυυυυυ. Κάτσε να δω τι θα πρωτοκάνω. Γιατί ξέρεις δώσε μου ταξίδι και πάρε μου την ψυχή.  Θα σε ενημερώσω όταν έχω νεότερα.




ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Ξέρεις πόσο λατρεύω τα σκυλάκια. Και την ψυχή μου δίνω. Γι αυτό θέλω να μου κάνεις μια τεράστιααααα χάρη.  Καλοκαίρι, ζέστη. Βάλε ένα πλαστικό μπολάκι με νεράκι όπου μπορείς για τα αδεσποτάκια μας. Εγώ όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτό κάνω.  Ξέρω ότι μπορείς. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ευχαριστώ.

Και τα καλύτερα. 



Αυτά είχα να σου πω και θα σου πω κιάλλα. Πολύ σύντομα. Ετοιμάσου. Σ’αγαπώ.


Σε φιλώ στη μούρη. Φιλί μεγάλο.


P.S 1: 18:18 Make a wish

P.S 2: Έρωτας και όχι γκρίνια. Και χαμόγελα. Και ροζ. Και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx


1 comment:

  1. Ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Το περιμέναμε καιρό και επιτέλους ήρθε!!!!!!!!! Σούπερ ντούπερ ποστ μαι πινκ γκερλι γκερλ!!!

    ReplyDelete