Sunday, August 10, 2014

S02E27: "ONCE UPON A TIME...I kissed you through the tv "

Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό. Για πολλούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενη! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΟΥ και το χαμόγελο δεν φεύγει από πάνω μου!






Το soundtrack του επεισοδίου είναι και το τραγούδι της εκπομπής μας!



Πολύ δουλειά, πολύ πολύ χαρά και θετική ενέργεια! Κάθε μέρα 14.00- 16.00 τα λέμε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» στο Alphatv! Πρόβες, χαμόγελα και η εκπομπή είναι στον αέρα με σκοπό να σας ταξιδέψουμε παντού. Είμαστε μια πολύ ευχάριστη παρέα με την Κατερίνα Καινούριου και τον Παύλο Σταματόπουλο και εμάς που μπήκαμε στην οικογένεια του Άλφα και έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά! Σε περιμένω κάθε μεσημέρι να τα λέμε τηλεοπτικά. Το νου σου! Σε παρακολουθώ και από την τηλεόρασή σου..

Εδώ είμαι σε στιγμιότυπα από την εκπομπή!





















Εδώ είμαι σε μια… προσωπική στιγμή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτό θα πω και θα σωπάσω! http://www.yupiii.gr/gossip/c70826/Dhmhtrhs_Alexandroy-Osa_apokalyye_sto_K.html  Αααααααααχ…

Για περισσότερα στιγμιότυπα μπες στο http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/kalokairipantou και δες όλες μας τις εκπομπές!


Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα και θα σου ξαναγράψω το Σεπτέμβρη! Μπορεί να μην πάω διακοπές αλλά γεμίζω μπαταρίες γιατί όταν κάνεις και δουλεύεις πάνω σε αυτό που ήθελες από μικρή, σπούδασες και αγαπάς τότε όλα είναι πιο όμορφα!


Θα σε ενημερώσω για όλα! Μέχρι τότε να μ’ αγαπάς και να με σκέφτεσαι! Και να με ξαναδιαβάσεις! Θα επιστρέψω με πολύ υλικό για κους κους , νέα από την εκπομπή, εντυπώσεις, συναισθήματα και πολλά πολλά άλλα όπως με έχεις συνηθίσει.

Και επειδή έχει και πανσέληνο σήμερα, ερωτευτείτε. Ερωτευτείτε πολύ.


Σε φιλώ στη μούρη. Φιλί μεγάλο. Πολύυυυ μεγάλο. 


P.S 1: 22:22 Make a wish

P.S 2: Έρωτας. Και χαμόγελα. Και ροζ. Και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ και να βλέπεις "Καλοκαίρι Παντού" κάθε μέρα 14.00 - 16.00 στον Άλφα. 

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx


No comments:

Post a Comment