Wednesday, December 25, 2013

S02E19: "ONCE UPON A TIME...I sreamed MERRY CHRISTMAS BABY"

Καλημέρα νέα μέρα χαρούμενηηηη λαλαλα. Μόνο χαμόγελα! Επιτέλους έφτασε η μαγική μέρα που όλοι περιμέναμε (και πιο πολύ τα jumbo). Ειναι Χριστούγεννααααα. Άφησε την γκρινια στην άκρη και γέμισε αγάπη τον κοσμο. Ξεκινα τωρα απο τον διπλανό σου. Δωστου μεγάλο φιλι.


Sunday, December 15, 2013

S02E18: "ONCE UPON A TIME...Music was the medicine"

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.  11 Δεκεμβρίου 2012 - 11 Δεκεμβρίου 2013.  Και συγκεκριμένα 11.12.13. Στη σειρά. Παγκόσμια ημέρα του παιδιού να σου θυμίσω.Τυχαίο; Δε νομίζω. Μπαίνουμε και επίσημα στη S02. Και για σήμερα σου έχω ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.  Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική. Πιστεύω ότι η μουσική λέει με έναν μαγικό τρόπο όσα δεν μπορούμε να πούμε εμείς σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Και για μένα έχει ακόμα μεγαλύτερη θέση στη ζωή μου εξαιτίας του χορού. Το ράδιο στο αυτοκίνητο δεν κλείνει ποτέ (μόνο για να μπει cd του EMINEM).  Έτσι και εγώ θα σε μεταφέρω μουσικά μέσα από την «ραδιοφωνική» εκπομπή που θα ακολουθήσει σε όλες τις μαγικές στιγμές της πρώτης σεζόν του «LA VIE EN…ροζ» αλλά και σε όσες θα ακολουθήσουν με την έναρξη της S02. Βάλε ποτάκι, κάτσε αναπαυτικά, δυνάμωσε την ένταση και … LET THE MUSIC PLAY




Saturday, December 7, 2013

S01E17: "ONCE UPON A TIME...I was hiding under your spell"

Και ναι. Είναι γεγονός. Άκουσα το τραγούδι. Το “Last Christmas”. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν και επίσημα τα Χριστούγεννα. Όμως να σου πω κάτι; Δεν σε ξέχασα. Κάνει τόσο κρύο που δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου από το κρύο. Γι αυτό άργησα να σου γράψω. Έχω ανάψει τα φωτάκια, ακούω χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και είμαι έτοιμη. Είμαστε ΕΕΕΕ - ΤΟΙ- ΜΟΙ; Φύγαμε! 


Wednesday, November 27, 2013

S01E16: "ONCE UPON A TIME...my x-mas call has been diverted. Please hold"

Πάντα υπάρχει χρόνος για να σου γράψω. Μπορεί να μην ξέρω τι, να μην έχω αποφασίσει ποιο από όσα μου συμβαίνουν να σου πω, να μην έχω προλάβει να βάλω τη σκέψη μου σε μια σειρά όμως ξέρω πως όλα είναι θέμα χρόνου. Ανοίγω υπολογιστή και όλα είναι πιο όμορφα. Όλα είναι πιο εύκολα. Ένα κουμπί και είμαι δίπλα σου. Τόσο απλά!


Wednesday, November 20, 2013

S01E15: "ONCE UPON A TIME...the fire burnt your desire"

Και οι μέρες βροχής συνεχίζονται. Έξω βρέχει. Βρέχει πολύ. Η κατάλληλη ώρα για να κάτσεις σπίτι με πάπλωμα, κουβέρτα, κεράκια, τζάκι , ταινία, ζεστό τσάι για μένα την ξενέρωτη και ζεστό κρασί για σένα. Η απλά ένα ποτό. Εεεε είδες σε έφτιαξα πάλι. Σε αυτό το σύμπαν όμως το ιδανικό το βρίσκεις σπάνια. Και η παραπάνω εικόνα που αγγίζει το τέλειο, όταν δουλεύεις απλά καταστρέφεται. Βέβαια  μπορείς να ξαναφτάσεις στο ιδανικό επιστρέφοντας το βράδυ σπίτι. Φοράω το καλύτερο χαμόγελό μου, μπαίνω στο αμάξι και φεύγω για εργασία και χαρά. Και φτάνει εκείνη η ώρα που η στιγμή ξαναγίνεται ιδανική όταν ακούς ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια στο ραδιόφωνο. Όταν ταιριάζει και με τον καιρό τότε αγγίζουμε την τελειότητα. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια σημείωση: Η λύση είναι μία. Τζάκι και αγκαλιά. Μόνο αυτό θα μας σώσει. Εγώ το είπα και ας πέσει κάτω. Αλλά ας μη βιαζόμαστε. Φύγαμε λοιπόν!









Thursday, November 14, 2013

S01E14: "ONCE UPON A TIME...my camera was travelling"

Κοιμάσαι. Βλέπεις εφιάλτη. Ξυπνάς. Δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς γιατί φοβάσαι. Είναι αυτό που λέμε: Μη σου τύχει. Αλλά δεν μπορεί. Σίγουρα θα σου έχει τύχει. Σε όλους μας έχει συμβεί. Ένα όνειρο που έχει ξεκινήσει όμορφα και γίνεται εφιάλτης. Υπάρχουν και τα σκέτο όμορφα όνειρα όμως. Αυτά μου αρέσουν εμένα. Φτιάξε καφεδάκι, κάτσε αναπαυτικά και έλα να ονειρευτούμε μαζί τις μέρες της εβδομάδας. Cheers!




Wednesday, October 30, 2013

S01E13: "ONCE UPON A TIME...I bought a time machine"

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Κάθε χρόνο η ίδια αντίδραση. Δεν με ενοχλεί το κρύο. Δεν με ενοχλεί ο χειμώνας. Αυτό που ΔΕΝ αντέχω είναι να γυρίζω το ρολόι μου μια ώρα πίσω. Δεν κερδίζω τίποτα. Ούτε ύπνο, ούτε μια ώρα παραπάνω «γλέντι» την ημέρα της αλλαγής. Αντιθέτως η συγκεκριμένη Κυριακή που ξημερώνει είναι η πιο δύσκολη Κυριακή του χρόνου.Με αφορμή αυτό το γεγονός θα σε πάω βόλτα στο χρόνο και θα κάνουμε στάση στις σκέψεις σου για να ξεχαστείς. Τι λές; Πρόσεχε σε βλέπω!



Thursday, October 17, 2013

S01E12: "ONCE UPON A TIME...I had a dream. To meet the one and only RAP GOD"

Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε. Εντάξει όχι όλοι. Μόνο εγώ. Έχουμε χαρές. Μεγαλώνει. Μαζί του και εμείς αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να συζητήσω. Να τον χαίρομαι. Ήταν Τρίτη και σίγουρα η πιο ωραία Τρίτη  του 1972. Και τότε, σαν σήμερα, έγινε το θαύμα. 17 Οκτωβρίου. HAPPY BIRTHDAY EMINEM



Wednesday, October 16, 2013

S01E11: "ONCE UPON A TIME...I had the eye of the tiger"

Ενδέκατο επεισόδιο; Το έντεκα το καλό που (δεν) λέμε; Αυτό ακριβώς. Για να δούμε. Λοιπόν θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι. Είναι ωραίο να παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου γιατί σου δίνονται ερεθίσματα που ο καθένας τα αξιοποιεί διαφορετικά. Εγώ θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σου. Αυτό έκανα για ακόμη μια φορά. Και το θέμα μου; Η ένταση. Σε όλους τους τομείς.



Friday, October 11, 2013

S01E10: ONCE UPON A TIME...I screamed "Goodnight Agnes. NEVER get older"

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΥΣ. Guess who's back. Back Again. "Despicable Me 2" στις αίθουσες. Είμαι έτοιμη. ΓΙΕΙ.

                       


Wednesday, October 9, 2013

S01E09: ONCE UPON A TIME... I said ladies and gentlemen I present to you "Dan ‘N Ben – A Stand-Up Tragedy"

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί πριν από λίγες μέρες έκανα ένα ταξίδι και με έναν μαγικό τρόπο βρέθηκα μέχρι τα σκοτεινά σοκάκια του Κλίβελαντ για να πάρω συνέντευξη από δύο εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά, τον Mr Kumka και τον Γιώργο Αδαμαντιάδη.  Ο λόγος; Το έργο που θα ανέβει σε λίγες μέρες στον καινούριο χώρο τέχνης Tin Pan Alley, με τίτλο "Dan ‘N Ben". Κι όμως το "Κλίβελαντ" βρίσκεται πολύ κοντά σου... Πληροφορίες εντός!




Sunday, October 6, 2013

S01E08: "ONCE UPON A TIME...I wish I was invisible"

Είναι Κυριακή μεσημέρι, κάνει κρύο και εγώ μπροστά από τον υπολογιστή σου γράφω το επόμενο επεισόδιο ακούγοντας Mumford and Sons.  Αν δεν τους ξέρεις άκου το soundtrack του επεισοδίου και θα κολλήσεις. 






Friday, September 13, 2013

S01E07: "ONCE UPON A TIME...when September said hello"

Σεπτέμβρης. Νέα σχολική χρονιά, νέο ακαδημαϊκό έτος στα πανεπιστήμια, νέοι φοιτητές. Κάθε χρόνο τα ίδια συναισθήματα. Γιατί να μην είμαι και εγώ στην ουρά για τις εγγραφές ή γιατί να μην είμαι στο προαύλιο του σχολείου ενθουσιασμένη κοιτώντας δεξιά και αριστερά ψάχνοντας στο πλήθος … Περνάνε τα χρόνια. Αλλά όχι. Το αεροπλάνο των αναμνήσεων είναι πάντα διαθέσιμο για σένα σε όποιο αεροδρόμιο και αν βρεθείς... ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.-



































Thursday, June 20, 2013

S01E06: "ONCE UPON A TIME...I screamed νιΑΟΥ ΒΡΕ ΓΑΤΟΥΛΑ"

Εντάξει σταμάτα. Ότι και να πεις έχεις δίκιο. Όμως να σου πω κάτι; Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Όχι δεν σε ξέχασα. Είναι αυτό που λένε εκεί που πήγαινα ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράάάάάστιο ρακούν και σου κάνει επίθεση. Εκτός έδρας εγώ οπότε καταλαβαίνεις. Βάλε καφέ και ετοιμάσου να ακούσεις. Cheers





Sunday, April 7, 2013

S01E05: "ONCE UPON A TIME…we felt like summer"

Ανοίγω pc, φτιάχνω καφέ και μπαίνω να σας γράψω.Όχι δεν σας ξέχασα. Όχι δεν ξέχασα ότι κάθε Δευτέρα βγάζω new episode. Aπλά εκεί που έγραφα, εμφανίστηκε ένα τεράστιο ρακούν και ξαφνικά χάθηκα μέσα στο πήξιμο που το ονομάζω εργασία και χαρά! Ξεκινάμε λοιπόν. 

"Shine bright like a diamond". ΕNJOY!




Sunday, February 17, 2013

S01E03+ 04: "ONCE UPON A TIME.. I said Never stop Dreaming"

Πρωί, πολύ πρωί. Παίρνω τον καφέ μου, το φούξια τηλέφωνο-hands free μου και προχωράω. Χωρίς καφέ δεν λειτουργώ. Είναι αυτό που λέει και το άσμα (ασμάτων), λίγο αντίστροφα βέβαια: Χωρίς εσένα μπορώ, χωρίς καφέ όχι. Και εκεί που έλεγα ότι πάμε καλά, τσούυυυπ γύρισε ο κόσμος ανάποδα (που όπως πάντα κάνει με τόσο τέχνη). Εργασίες, εργασία και χαρά, κακός χαμός.. όμως επιστρέψαμε δριμύτεροι.