Wednesday, October 30, 2013

S01E13: "ONCE UPON A TIME...I bought a time machine"

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Κάθε χρόνο η ίδια αντίδραση. Δεν με ενοχλεί το κρύο. Δεν με ενοχλεί ο χειμώνας. Αυτό που ΔΕΝ αντέχω είναι να γυρίζω το ρολόι μου μια ώρα πίσω. Δεν κερδίζω τίποτα. Ούτε ύπνο, ούτε μια ώρα παραπάνω «γλέντι» την ημέρα της αλλαγής. Αντιθέτως η συγκεκριμένη Κυριακή που ξημερώνει είναι η πιο δύσκολη Κυριακή του χρόνου.Με αφορμή αυτό το γεγονός θα σε πάω βόλτα στο χρόνο και θα κάνουμε στάση στις σκέψεις σου για να ξεχαστείς. Τι λές; Πρόσεχε σε βλέπω!



Thursday, October 17, 2013

S01E12: "ONCE UPON A TIME...I had a dream. To meet the one and only RAP GOD"

Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε. Εντάξει όχι όλοι. Μόνο εγώ. Έχουμε χαρές. Μεγαλώνει. Μαζί του και εμείς αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να συζητήσω. Να τον χαίρομαι. Ήταν Τρίτη και σίγουρα η πιο ωραία Τρίτη  του 1972. Και τότε, σαν σήμερα, έγινε το θαύμα. 17 Οκτωβρίου. HAPPY BIRTHDAY EMINEM



Wednesday, October 16, 2013

S01E11: "ONCE UPON A TIME...I had the eye of the tiger"

Ενδέκατο επεισόδιο; Το έντεκα το καλό που (δεν) λέμε; Αυτό ακριβώς. Για να δούμε. Λοιπόν θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι. Είναι ωραίο να παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου γιατί σου δίνονται ερεθίσματα που ο καθένας τα αξιοποιεί διαφορετικά. Εγώ θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σου. Αυτό έκανα για ακόμη μια φορά. Και το θέμα μου; Η ένταση. Σε όλους τους τομείς.



Friday, October 11, 2013

S01E10: ONCE UPON A TIME...I screamed "Goodnight Agnes. NEVER get older"

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΥΣ. Guess who's back. Back Again. "Despicable Me 2" στις αίθουσες. Είμαι έτοιμη. ΓΙΕΙ.

                       


Wednesday, October 9, 2013

S01E09: ONCE UPON A TIME... I said ladies and gentlemen I present to you "Dan ‘N Ben – A Stand-Up Tragedy"

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί πριν από λίγες μέρες έκανα ένα ταξίδι και με έναν μαγικό τρόπο βρέθηκα μέχρι τα σκοτεινά σοκάκια του Κλίβελαντ για να πάρω συνέντευξη από δύο εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά, τον Mr Kumka και τον Γιώργο Αδαμαντιάδη.  Ο λόγος; Το έργο που θα ανέβει σε λίγες μέρες στον καινούριο χώρο τέχνης Tin Pan Alley, με τίτλο "Dan ‘N Ben". Κι όμως το "Κλίβελαντ" βρίσκεται πολύ κοντά σου... Πληροφορίες εντός!




Sunday, October 6, 2013

S01E08: "ONCE UPON A TIME...I wish I was invisible"

Είναι Κυριακή μεσημέρι, κάνει κρύο και εγώ μπροστά από τον υπολογιστή σου γράφω το επόμενο επεισόδιο ακούγοντας Mumford and Sons.  Αν δεν τους ξέρεις άκου το soundtrack του επεισοδίου και θα κολλήσεις.