Wednesday, December 25, 2013

S02E19: "ONCE UPON A TIME...I sreamed MERRY CHRISTMAS BABY"

Καλημέρα νέα μέρα χαρούμενηηηη λαλαλα. Μόνο χαμόγελα! Επιτέλους έφτασε η μαγική μέρα που όλοι περιμέναμε (και πιο πολύ τα jumbo). Ειναι Χριστούγεννααααα. Άφησε την γκρινια στην άκρη και γέμισε αγάπη τον κοσμο. Ξεκινα τωρα απο τον διπλανό σου. Δωστου μεγάλο φιλι.


Sunday, December 15, 2013

S02E18: "ONCE UPON A TIME...Music was the medicine"

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.  11 Δεκεμβρίου 2012 - 11 Δεκεμβρίου 2013.  Και συγκεκριμένα 11.12.13. Στη σειρά. Παγκόσμια ημέρα του παιδιού να σου θυμίσω.Τυχαίο; Δε νομίζω. Μπαίνουμε και επίσημα στη S02. Και για σήμερα σου έχω ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.  Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική. Πιστεύω ότι η μουσική λέει με έναν μαγικό τρόπο όσα δεν μπορούμε να πούμε εμείς σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Και για μένα έχει ακόμα μεγαλύτερη θέση στη ζωή μου εξαιτίας του χορού. Το ράδιο στο αυτοκίνητο δεν κλείνει ποτέ (μόνο για να μπει cd του EMINEM).  Έτσι και εγώ θα σε μεταφέρω μουσικά μέσα από την «ραδιοφωνική» εκπομπή που θα ακολουθήσει σε όλες τις μαγικές στιγμές της πρώτης σεζόν του «LA VIE EN…ροζ» αλλά και σε όσες θα ακολουθήσουν με την έναρξη της S02. Βάλε ποτάκι, κάτσε αναπαυτικά, δυνάμωσε την ένταση και … LET THE MUSIC PLAY




Saturday, December 7, 2013

S01E17: "ONCE UPON A TIME...I was hiding under your spell"

Και ναι. Είναι γεγονός. Άκουσα το τραγούδι. Το “Last Christmas”. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν και επίσημα τα Χριστούγεννα. Όμως να σου πω κάτι; Δεν σε ξέχασα. Κάνει τόσο κρύο που δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου από το κρύο. Γι αυτό άργησα να σου γράψω. Έχω ανάψει τα φωτάκια, ακούω χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και είμαι έτοιμη. Είμαστε ΕΕΕΕ - ΤΟΙ- ΜΟΙ; Φύγαμε!