Saturday, December 7, 2013

S01E17: "ONCE UPON A TIME...I was hiding under your spell"

Και ναι. Είναι γεγονός. Άκουσα το τραγούδι. Το “Last Christmas”. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν και επίσημα τα Χριστούγεννα. Όμως να σου πω κάτι; Δεν σε ξέχασα. Κάνει τόσο κρύο που δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου από το κρύο. Γι αυτό άργησα να σου γράψω. Έχω ανάψει τα φωτάκια, ακούω χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και είμαι έτοιμη. Είμαστε ΕΕΕΕ - ΤΟΙ- ΜΟΙ; Φύγαμε! 




Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ήταν το Soundtrack του επεισοδίου. 




Μαζί με αυτό που τόσο αγαπώ.Yes boss.



Το άκουσα την καταλληλότερη στιγμή. Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Καινούριος μήνας καινούρια εποχή. Όλα τέλεια. Βάλαμε  τον μπαμπά να μας βγάλει τις κούτες και ξεκινήσαμε. Στολίσαμε, βάλαμε τα φωτάκια μας, έβαλα κορδέλες στο σκυλάκι μου και είμαστε έτοιμοι! Τώρα που είπα για το σκυλούνι μου, έχω να σε ενημερώσω ότι εχτές είχε γενέθλια. 6 Δεκεμβρίου. Μεγαλώσαμε. Μην ξεχάσεις να μου ευχηθείς λοιπόν. Περιμένω.

Για να δικαιολογηθώ λιγάκι, θέλω να σου πω ότι αυτές τις μέρες έχω πολύ διάβασμα και δεν περνάω και πολύ καλά. Το προηγούμενο σουκου μάλιστα θα το χαρακτήριζα epic fail



Μουλιάσαμε από τη βροχή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πάντως ξέρεις τι εντόπισα; Αυτό που μας πιάνει εμάς δεν μας πιάνει μόνο εμάς. Κατάλαβες; Ούτε εγώ. Τι σου λέω τώρα ε; Εννοώ αυτό το γλυκουλοερωτικουλογκρινιαρουλοναζιαρικομπλιαξ. Αυτό. Το παρατήρησα και στο σκύλο μου. Γιατί είναι πολύ ερωτιάρης γκόμενος και δεν θέλω σχόλια. Περίμενα να σταματήσει η βροχή αλλά τίποτα.  Πήρα τη φούξια ομπρελίτσα μου και τον έβγαλα βόλτα. Δεν άντεχε να περιμένει. Θα έσκαγε το καημένο. Εκεί που περπατάγαμε λοιπόν βλέπουμε μία από τις φίλες του, γιατί έχει και πολλές σε παρακαλώ,  (ναι για το σκύλο μου μιλάμε ακόμα). 

Βλέπουμε την «μπουμπού». Μεγάλος έρωτας. Τι να σου λέω τώρα. Βέβαια αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια. Θέλει η μπουμού, κάνει το δύσκολο ο δικός μου. Θέλει ο δικός μου, κάνει τη δύσκολη η μπουμπού.

Μόλις τη βλέπει, αμέσως τρέχει προς το μέρος της και αρχίζει το παιχνίδι – φλέρτ. Εγώ με το αφεντικό της μπουμπούς βέβαια έχουμε ζήσει αυτό το σκηνικό άλλες 872874646 φορές. Τις περισσότερες βέβαια ο Ζανίκ έκανε το δύσκολο. Ναι βέεεβαια. Βαρύ πεπόνι ο φίλος μας. Τώρα όχι. Άντρες παιδί μου τι να λέμε τώρα. Αυτή τη φορά δεν ξέρω τι είχε πάθει. Θες η βροχή που έκανε το τοπίο πιο ειδυλλιακό; Θες τα Χριστούγεννα που έρχονται και έχει σεληνιαστεί; Θες το πνεύμα των Χριστουγέννων να έχει μπει μέσα του; Τι να πώ. Θα σε γελάσω. Είχε πιάσει τη μπουμπού και παίζανε σα να μην υπάρχει αύριο. Εμείς νευρικό. Η «νύφη» θα είχε πάθει σοκ. Κάθε φορά τον κυνηγούσε και τώρα δεν την άφηνε; Έκανε παιχνίδι ο δικός μου, όχι αστεία. Κομάντο.

Με τα πολλά, αφού είχαμε γίνει παπιά από τη βροχή για το love story, γυρίσαμε στη ζεστούλα. Έβαλα 5 παπλώματα πάνω μου, έγινα κρεμμύδι και έλιωσα στον καναπέ. Στο σημείο αυτό έχω να σου πω ότι ο σκύλος μου δεν κουνήθηκε από δίπλα μου. Όλη την ώρα αγκαλιά. Είχε πάθει κρίση αγάπης σου λέω.



Επίσης θέλω να σου δείξω το δώρο που έλαβα από έναν 7χρονο θαυμαστή μου. Είναι μια σταλιά και μου το έδωσε όλο χαρά. Και συγκινήθηκα. Και αυτά.



Λοιπόν αλλάζω θέμα. Αποφάσισα να σου δίνω κατά καιρούς top 5 με διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Σήμερα επέλεξα τα 5 κομμάτια που είμαι σε mood και ακούω αυτή τη στιγμή.

Παρένθεση 19:19 make a wish. Κλείνει η παρένθεση.

Το πρώτο και πολύ αγαπημένο. Killers. Mr Brightside. Enjoy.




Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ένα από τα πιο sexy χειμωνιάτικα τραγούδια. 




Μαζί με το προηγούμενο πάει πακέτο και αυτό. Κλασσικό λατρεμένο.




Και ένα από τα παλιά. Από εκείνα που ακούγαμε σχολείο. Στο repeat. 




Και κλείνω με ένα δυναμικό και λατρεμένο. Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει. Μην το σκέφτεσαι. Είναι το καλύτερο πράγμα. Γιατί έχουμε γιορτή. Κάθε μέρα. 




Αυτά για σήμερα. Περιμένω να μου πεις κάτι. Μην το ξεχάσεις. Το βαρύ πεπόνι είχε γενέθλια είπαμε. Μη ρωτήσεις πόσο γίνεται. Πιπίνι. Και αυτός.  Το έχουμε στην οικογένεια.  Έχουμε το γονίδιο.

Σε φιλώ στη μούρη. Σου στέλνω παγωμένη αγκαλιά με τα παγωμένα χεράκια μου αλλά ξέρεις τι λένε; Κρύα χέρια , ζεστή καρδιά.

P.S 1: 21:21 Make a wish


P.S 2: Κρύο, βόλτα και αγκαλιά. Και πάλι βόλτα. 


P.S 3: Think Pink  


Oli
xxx


No comments:

Post a Comment