Thursday, June 1, 2017

S02E34: "ONCE UPON A TIME...I was ready for summer"

Και επιτέλους μπορώ να το πω! Μπορώ να το φωνάξω: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ! Ήρθε και φέρνει μαζί του πολλά. Ανάμεσα σε αυτά όμως που θέλω να διώξει μακριά είναι το άγχος που μπορεί να έχετε αρκετοί εκεί έξω για έναν και μόνο λόγο που ακούει στο όνομα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Κλείστε όλα τα βιβλία, κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε και ακούστε με προσεκτικά. May the force be with you!


Friday, May 26, 2017

S02E33: "ONCE UPON A TIME...I got SUNburnt"

Και κάπως έτσι μπαίνει το καλοκαίρι. Δειλά δειλά αλλά έφτασε! Και είναι η εποχή που οι πεταλουδίτσες πετούν και μαζί τους πετάει και η ψυχολογία μας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που εγκλωβίζονται στη σκέψη τους και χάνουν την απόλυτη μαγεία της εποχής. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα που κουβαλάς από όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες ήρθε η ώρα να τα διώξεις μακριά. Έτσι όπως περπατούσα στο δρόμο λοιπόν, χαμένη στις σκέψεις μου, είναι δίπλα μου δυο κοπέλες που συζητούν για τις σχέσεις. Μια φράση ήταν ικανή να με κάνει να ξεχάσω τα δικά μου. "Γιατί με χώρισε; Μα είναι δυνατόν να είμαι μόνη μου και ειδικά το καλοκαίρι; Δεν ξέρω τι να κάνω" Εμ... σταματάω, τις κοιτάω και κάπου εκεί αποφασίζω να σου γράψω. Δηλαδή αλήθεια τώρα;! Λοιπόν, ο οδηγός επιβίωσης για το καλοκαίρι είναι εδώ. Καφεδάκι ή μοχίτο ανά χείρας και ξεκινάμε…Cheers!



Sunday, January 8, 2017

S02E32: "ONCE UPON A TIME...I wrote my fairytale"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Η εποχή που σου ανάβουν τα λαμπάκια. Με πολλούς τρόπους! Φέτος τα λαμπάκια θα ανάψουν μόνο για καλό σκοπό. Είναι στους στόχους της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Η φάση είναι ζεστό καφεδίνο, ηλεκτρική κουβέρτα, τζάκι και ξεκινάμε. Cheers to the new year and... May the force be with us!