Wednesday, November 27, 2013

S01E16: "ONCE UPON A TIME...my x-mas call has been diverted. Please hold"

Πάντα υπάρχει χρόνος για να σου γράψω. Μπορεί να μην ξέρω τι, να μην έχω αποφασίσει ποιο από όσα μου συμβαίνουν να σου πω, να μην έχω προλάβει να βάλω τη σκέψη μου σε μια σειρά όμως ξέρω πως όλα είναι θέμα χρόνου. Ανοίγω υπολογιστή και όλα είναι πιο όμορφα. Όλα είναι πιο εύκολα. Ένα κουμπί και είμαι δίπλα σου. Τόσο απλά!


Wednesday, November 20, 2013

S01E15: "ONCE UPON A TIME...the fire burnt your desire"

Και οι μέρες βροχής συνεχίζονται. Έξω βρέχει. Βρέχει πολύ. Η κατάλληλη ώρα για να κάτσεις σπίτι με πάπλωμα, κουβέρτα, κεράκια, τζάκι , ταινία, ζεστό τσάι για μένα την ξενέρωτη και ζεστό κρασί για σένα. Η απλά ένα ποτό. Εεεε είδες σε έφτιαξα πάλι. Σε αυτό το σύμπαν όμως το ιδανικό το βρίσκεις σπάνια. Και η παραπάνω εικόνα που αγγίζει το τέλειο, όταν δουλεύεις απλά καταστρέφεται. Βέβαια  μπορείς να ξαναφτάσεις στο ιδανικό επιστρέφοντας το βράδυ σπίτι. Φοράω το καλύτερο χαμόγελό μου, μπαίνω στο αμάξι και φεύγω για εργασία και χαρά. Και φτάνει εκείνη η ώρα που η στιγμή ξαναγίνεται ιδανική όταν ακούς ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια στο ραδιόφωνο. Όταν ταιριάζει και με τον καιρό τότε αγγίζουμε την τελειότητα. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια σημείωση: Η λύση είναι μία. Τζάκι και αγκαλιά. Μόνο αυτό θα μας σώσει. Εγώ το είπα και ας πέσει κάτω. Αλλά ας μη βιαζόμαστε. Φύγαμε λοιπόν!









Thursday, November 14, 2013

S01E14: "ONCE UPON A TIME...my camera was travelling"

Κοιμάσαι. Βλέπεις εφιάλτη. Ξυπνάς. Δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς γιατί φοβάσαι. Είναι αυτό που λέμε: Μη σου τύχει. Αλλά δεν μπορεί. Σίγουρα θα σου έχει τύχει. Σε όλους μας έχει συμβεί. Ένα όνειρο που έχει ξεκινήσει όμορφα και γίνεται εφιάλτης. Υπάρχουν και τα σκέτο όμορφα όνειρα όμως. Αυτά μου αρέσουν εμένα. Φτιάξε καφεδάκι, κάτσε αναπαυτικά και έλα να ονειρευτούμε μαζί τις μέρες της εβδομάδας. Cheers!