Thursday, October 17, 2013

S01E12: "ONCE UPON A TIME...I had a dream. To meet the one and only RAP GOD"

Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε. Εντάξει όχι όλοι. Μόνο εγώ. Έχουμε χαρές. Μεγαλώνει. Μαζί του και εμείς αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να συζητήσω. Να τον χαίρομαι. Ήταν Τρίτη και σίγουρα η πιο ωραία Τρίτη  του 1972. Και τότε, σαν σήμερα, έγινε το θαύμα. 17 Οκτωβρίου. HAPPY BIRTHDAY EMINEM




Το δωμάτιό μου είναι φούξια με μωβ και έχει ακόμα αφίσες του EMINEM παντού. Στο αυτοκίνητό μου cd. Στο πορτοφόλι μου μικρές κομμένες φωτογραφίες του (αυτό δεν το λέμε παραέξω). Οι φάκελοι στον υπολογιστή με φωτογραφίες του πολλοί. Το 8mile και ότι ταινία που είναι και αυτός την ξέρω απέξω. Τα χρόνια είναι πολλά αλλά δεν πτοούμαι. Μπορεί σήμερα να γίνεται 41 αλλά εγώ θυμάμαι ακόμα πως όταν είχε πρωτοβγεί σημείωνα ότι έκανε σε τετράδια που έχω μέχρι σήμερα. Συναυλίες, συνεντεύξεις, εμφανίσεις, ταινίες.  Όλα. Ε ναι λοιπόν δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι ο άντρας μου. Μια αγάπη την έχω. Τα λόγια του σοφά.


Ήμουνα στο δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο (κλπ κλπ) και κάθε φορά που έβλεπα video clip στην τηλεόραση πάθαινα υστερία. Μάθαινα όλα τα τραγούδια του απέξω. Εντάξει ακόμα το κάνω.  

Είναι ένας και μοναδικός. Κάποια στιγμή θα έρθει η μέρα που θα κάθεται απέναντί μου και θα απαντά σε ερωτήσεις μου. Θα έρθει το ξέρω. Μέχρι τότε ας του ευχηθούμε όλοι Χρόνια Πολλά. 



Και σαν δώρο, έρχεται στις 5 Νοεμβρίου το καινούριο album. Στο προηγούμενο επεισόδιο σου έβαλα ένα καινούριο κομμάτι του. Θα στο ξαναβάλω για να το εμπεδώσεις. Και μαζί με αυτό άλλο ένα. Και όοοοοολοι μαζί θα αγοράσουμε το καινούριο cd.

Σ’αγαπώ. Γιατί είσαι ο ένας και μοναδικός rap God.

Αυτά. Θα μπορούσα να γράφω μέρες ατελείωτες και να βγάλω άπειρα επεισόδια για τον Eminem. Αλλά θα μείνω μόνο σε αυτά. Για τώρα. Ελπίζω να μην έγινα πολύ ρεζίλι. Ήθελα αυτήν την τόσο προσωπική στιγμή να τη μοιραστώ μαζί σου (και αυτή).  Είπαμε όλα. Μην τα ξαναλέμε. 














P.S 1 23:23 Make a wish. 


P.S 2 Cheers

Oli
xxx

No comments:

Post a Comment