Thursday, June 20, 2013

S01E06: "ONCE UPON A TIME...I screamed νιΑΟΥ ΒΡΕ ΓΑΤΟΥΛΑ"

Εντάξει σταμάτα. Ότι και να πεις έχεις δίκιο. Όμως να σου πω κάτι; Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Όχι δεν σε ξέχασα. Είναι αυτό που λένε εκεί που πήγαινα ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράάάάάστιο ρακούν και σου κάνει επίθεση. Εκτός έδρας εγώ οπότε καταλαβαίνεις. Βάλε καφέ και ετοιμάσου να ακούσεις. Cheers









SOUNDTRACK S01E06 ( Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο άλλωστε):




Από πού να ξεκινήσω και που να καταλήξω ήθελα να μου πεις. Άσε ξέρω. Ήταν Σάββατο βράδυ, και όχι δεν έβρεχε. (Σου χάλασα την ατμόσφαιρα ε; ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ!) Και συνεχίζω… ήταν  Σάββατο βράδυ και εκεί που έφτιαχνα τις φούξια ντουλάπες μου ακούω νιαου νιαου νιαου. Ως τρελά φιλόζωη, το αντιλαμβάνομαι και εκσφενδονίζομαι στο εξίσου φούξια, ροζ, μωβ μπαλκόνι μου και τι να δω; Είχε πέσει στον κήπο μου ένα γατάκι.

Μέχρι εδώ καλά… Κατεβαίνω λοιπόν κάτω και πάω να σώσω το γατάκι που είχε παγιδευτεί. Τώρα θα μου πεις γιατί στα λέω όλα αυτά… Περίμενε και θα δεις! Σημαντική πληροφορία: Το γατάκι τσακώθηκε με το σκύλο του γείτονα (που μάλλον πρέπει να το είχε δαγκώσει ελαφρά)  γι αυτό και έπεσε στον κήπο μου. Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζω.

Πάω λοιπόν κάτω να σώσω το γατάκι, το βλέπω τρομαγμένο και να ανασαίνει βαριά. Μετά από πολύ ώρα καταφέρνω να το πάρω αγκαλιά. Ανεβαίνω πάνω και μόλις το γατί αντιλαμβάνεται την παρουσία του σκύλου μου στο σπίτι με αρπάζει και με δαγκώνει στο χέρι. Ναι καλά άκουσες. ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ. Και όχι μια αλλά δύο φορές. Και μάλιστα σοβαρά. Το τι επακολούθησε δεν θέλεις να ξέρεις. Το κακό το μάτι βλέπεις. Το ξεπέρασα όμως. Χα!

Νοσοκομείο για αντιτετανικό, γιατροί, πυρετός, φλεγμονή, λοίμωξη και ξανά νοσοκομείο με βαριά λοίμωξη. Για τον πόνο θα γράψω ξεχωριστό ποστ να ξέρεις. Απλά ένιωθα ότι μου έκοψαν το χέρι. Τόσο πολύ πονούσα. Και όλα αυτά από μια γάτα. Εγώ καλή πράξη ήθελα να κάνω και είδες τι έπαθα.



Κατάλαβες τώρα γιατί άργησα; Και που να ξέρω καλέ ότι η γάτα δαγκώνει σαν τίγρης;;; Θα μου πεις βέβαια δεν ήξερες δε ρώταγες;  Έτσι είναι αυτά όμως. Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν πιάνουμε ξένα γατάκια. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ.

Και αφού έγινα καλά λοιπόν συνεχίζεται η τρελή καθημερινότητα. Δουλειά, πολύ δουλειά και πολύ πολύ δουλειά. Αααααααααχ έτσι είναι αυτά. Που θα πάει θα ανταμειφθούν οι κόποι μου.

Στο επόμενο επεισόδιο (ναι τη Δευτέρα μη φωνάζεις) θα συνεχίσουμε από εκεί που σας άφησα πριν με δαγκώσει το ρακούν. Θα μιλήσουμε για τις σχέσεις που θα μας ταλαιπωρούν μια ζωή καθώς για το ένα από τα 4 στοιχεία του εαυτού μου. Tattoos.

Stay tuned
P.s 1 23:23 Make a wish!
P.s 2 Και μην ξεχνάς , THINK PINK



Oli
xxx

1 comment:

  1. ououou..kako gataki!! :) alla na sou pw kai kati?o zanik ti fash? den ormhkse na swsei th mama ?

    ReplyDelete