Sunday, April 7, 2013

S01E05: "ONCE UPON A TIME…we felt like summer"

Ανοίγω pc, φτιάχνω καφέ και μπαίνω να σας γράψω.Όχι δεν σας ξέχασα. Όχι δεν ξέχασα ότι κάθε Δευτέρα βγάζω new episode. Aπλά εκεί που έγραφα, εμφανίστηκε ένα τεράστιο ρακούν και ξαφνικά χάθηκα μέσα στο πήξιμο που το ονομάζω εργασία και χαρά! Ξεκινάμε λοιπόν. 

"Shine bright like a diamond". ΕNJOY!







SOUNDTRACK S01E05:



Nέο επεισόδιο, ΝΕΑ ΩΡΑ, νέα εποχή, νέα διάθεση! Το καλοκαιράκι είναι πολύ κοντά. Και όταν λέω καλοκαιράκι δεν εννοώ βγαίνουν τα σορτσάκια παγανιά και φωτογραφίες με σουφρωμένα χείλη και κοκτέιλ παραμάσχαλα. Εννοώ καλή παρέα και πάντα διάθεση για ΠΑΡΤΑΡΑ! Και τάκα τούκα η ρακέτα. Αλλά μην γκρινιάζετε. Και σένα που σ'εκνευρίζει, έλα παραδέξου το. Είναι ο μόνος ήχος που είναι απόλυτα συνυφασμένος με αυτή τη μαγική εποχή που τρελαίνονται τα πάντα. NOMIΖΩ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΤΩΡΑ.



Πάντως να σας πω κάτι; Νιώθω πως άνοιξη - καλοκαίρι κάτι παθαίνουμε. Δεν είμαστε καλά! Φεύγει αυτή η μουντίλα που μας κάνει γκρινιάριδες και τα βλέπουμε όλα με άλλο μάτι. Οι σχέσεις καλυτερεύουν (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) γιατί ανοίγει ο καιρός και μας πιάνει η τρέλα (την οποία παρεμπιπτόντως την κουβαλάμε όλο το χρόνο). Και τώρα που είπα σχέσεις, σας ετοιμάζω επεισόδιο ΙΝΤΡΙΓΚΑ αφιερωμένο στις σχέσεις που έχει σχεδόν τελειοποιηθεί. Να πανικοβληθώ; Νομίζω πως ναι. Εκεί να δεις τι θα γίνει.S01E06 = ΠΑΡΤΑΡΑ.


Και αλλάζω θέμα για να σας ηρεμήσω. Να δω φέτος τι θα κάνουμε που χτυπάμε 12ωρα στη δουλειά. Αφήνω τα κόκκαλά μου σιγά σιγά. Με εγκαταλείπουν από την υπερκόπωση. Σας παρακαλώ,δεν θα θελα. Όμως μου αρέσει. Νομίζω είμαι workaholic. Αλλιώς ονομάζεται αυτό ε; Οκοκ σταματάω. Πλέον σας λέω καλημέρα και από την τηλεόραση του blue sky tv και από την εκπομπή «΄Ομορφη Μέρα».







Ξεκινάνε όμορφα τα πρωινά μας με θέματα που αφορούν τους νέους και την τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της. Και όχι τίποτα άλλο θα σας αποκαλύπτω και μέσα στη βδομάδα στοιχεία για το επόμενο επεισόδιο. BEAUTIFUL BREAKFAST!









Ακούγοντας αυτήντην κομματάρα λοιπόν, σκέφτομαι τόσα πράγματα. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Σχολείο,Πανεπιστήμιο, Μεταπτυχιακό. Και όλα αυτά γιατί; Για να είμαστε τόσοι νέοι καινα μην μπορούμε να ζήσουμε το όνειρό μας. Να μας κόβουν οι $^$%^%^%& ταφτερά και εμείς να τους λέμε και ευχαριστώ που καθόμαστε και μας εκμεταλλεύονταιχωρίς φυσικά να ανταμείβεται ο κόπος μας. Ντροπή δεν είναι; Η δική μου γενιά έχει τόση όρεξη και αυτό που ηχεί στα αυτιά μας κάθε μέρα όλη μέρα είναι η τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι. Έχει έρθει ο καιρός να μπει το νέο αίμα σε όλους τους κλάδους, έχουμε βαρεθεί να είναι παντού όλοι οι φίλοι του φίλου του γνωστού του παραδίπλα του γείτονα 100 χρονών έκαστος. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Και τώρα ταλέω εγώ για να με ακούσει ποιος; Απλά όσα λέω εγώ αντιπροσωπεύουν όλους εμάςπου προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ακούσουμε ένα μπράβο. Όμως υπάρχουν και πολλοί εκεί έξω που τα παρατάνε. Που δεν είναι αρκετά δυναμικοί για νασυνεχίσουν να προσπαθούν. Δεν είναι κρίμα να χάνονται μυαλά και να φεύγουν; Γιατί; Η Ελλάδα τρώει όντως τα παιδιά της τελικά. Όμως δεν το βάζουμε κάτω. Όσοι έχουμε μείνει προσπαθούμε μήπως αλλάξουμε εμείς τα πράγματα. Και θα το κάνουμε. Οπότε το νού σου.


ΟΥΦ! Θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα. Όχι ότι δεν τα ξέρουν, αλλά τέλος πάντων. Και ξέρεις ε; όταν έχω νεύρα ξέρεις τι κάνω; Αυτό εδώ:




Ένα από τα 4πάθη μου. Είναι αυτό που λέω κάντο με πάθος και ας είναι και λάθος. Ε ναιλοιπόν. ΤΑΤΤΟΟ. Ξεσπάω εκεί. Μου αρέσει τι να κάνουμε; Και για όλους τους φίλους μου που με ρωτάτε πότε θα σταματήσω να κάνω ξέροντας και σεις ήδη την απάντηση,σας λέω λοιπόν…ΠΟΤΕ!!!

Τι θα λέγατε λοιπόν να πηγαίναμε μια βόλτα πίσω στα σχολικά χρόνια που το μόνο μας άγχος ήταν αν μας είχε απαντήσει στο ραβασάκι ο έρωτας μας; Δεν τα παρατάμε όμως! Αισιοδοξία και πολλά πολλά χαμόγελα! Εμένα αυτό είναι το μότο μου χρόνια τώρα και δεν θα πάψω να το λέω ποτέ.  ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ! Και εδώ είμαι σε μια από τις καθημερινές μου συνήθειες.


Στο επόμενο επεισόδιο που θα αναλύσω το θέμα – ΚΟΛΑΦΟ, τις σχέσεις, σας προειδοποιώ ότι θα έχει πολύ θέμα. Θα βγάλουμε λαυράκι(α). Και είμαι σίγουρη πως όσα σας λέω, γιατί όπωςείπα το έχω ήδη τελειώσει, αντιπροσωπεύουν πολλούς από σας εκεί έξω.

ΝΕΧΤ STATION…RELATIONSHIPS…STAY TUNED! Και τώρα που είπα σχέσεις, εγώ και η σχέση μου σας λέμε καληνύχτα. Σας τον έβγαλα ακόμα μια φωτογραφία λίγο πριν κοιμηθούμε. Ειχε δύσκολη μέρα. Αααααχ θαυμάστε τον άντρα μου ακόμα μια φορά λοιπόν:


P.S 1 : 21:21 Make a wish!

P.S 2: Άι λαβ γιου. Γιες ολ οφ γιου. Και μην ξεχνάτε. THINK PINK. Ροζ ή τιποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY.  Muaaaach

Οli
xxx















2 comments:

  1. tha meinw sto kalokairino mood! http://www.youtube.com/watch?v=N1-mYQ4JEUQ afierwmeno! :*

    ReplyDelete