Friday, October 24, 2014

S02E27: "ONCE UPON A TIME...I whispered...SOMETIMES... "

Και κάπως έτσι επιστρέφω δυναμικά!

Μετά από ένα καλοκαίρι άκρως τηλεοπτικό, γεμάτο χαμόγελα , έντονα συναισθήματα, έντονες χαρές και πολλές εμπειρίες. ΠΟΛΛΕΣ εμπειρίες. Φτιάξε καφεδάκι, επέστρεψα. Με νέα επεισόδια. Έχω πολλά να σου πω. Cheers!

To soundtrack του επεισοδίου. Έρωτας.





Κάθε φορά που ακούω αυτό το κομμάτι ταξιδεύω. Μακριά. Εκεί που θα ήθελα να ήμουν τώρα. Στο μέρος που με ηρεμεί. Τώρα όμως θα σε ταξιδέψω σε ένα καλοκαίρι μοναδικό. Σε ένα καλοκαίρι που ήταν… παντού!  Αυτό που έζησα ήταν ένα μεγάλο σχολείο επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά! Γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που είχα την τύχη να συνεργαστώ και συνεργάζομαι ακόμα. Έμαθα πολλά, έζησα έντονα και γέμισα τις μπαταρίες μου με εφόδια που είναι η αρχή για όλα όσα ακολουθούν. Το όνειρό μου σιγά σιγά πραγματοποιείται. Και είμαι πολύ περήφανη για αυτό γιατί παλεύω πολύ. Και δουλεύω για να τα καταφέρω. Αυτό το καλοκαίρι όμως έμαθα να δουλεύω σωστά. Και μαθαίνω ακόμα. Γιατί συνεχίζω στο καινούριο μου σπίτι.. Στο σπίτι μου σπιτάκι μου με μια καταπληκτική ομάδα που κάθε μέρα μου δίνει και κάτι!



Πολύ έντονες στιγμές με έντονους ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αλλά ας φύγω λίγο από τα επαγγελματικά. Τώρα θα μου πεις γιατί είχες χρόνο για κάτι άλλο; Όχι δεν είχα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΗΔΕΝ που λέμε και στη δουλειά! Αλλά θα σου πω κάτι. Υπάρχουν κάτι στιγμές που ενδόμυχα αναζητάς αυτό το κάτι. Ναι που θα με κάνει σαν τρελή να σε θέλω. Και νομίζεις ότι το βρίσκεις. Έστω εκεί που το βρίσκεις. Επικίνδυνο, δε λέω. Όμως πάνω που νομίζεις ότι το βρήκες σε ένα καθόλου ευνοϊκό περιβάλλον, να τα λέμε και αυτά, κάτι #$$%$^%^ γίνεται και το χάνεις. Και όλο αυτό γίνεται ξανά και ξανά και ξανά κάθε μέρα. Και ενώ στην  αρχή έλεγες αποκλείεται και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να συμβεί, να που συνέβη. Και τώρα τι κάνεις; Κολυμπάς.  Αυτό νιώθω. Κάθε μέρα κολυμπάω στις σκέψεις μου. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη γη και έμαθα πολύ πρόσφατα ότι δεν αξίζει να χάνεις το χαμόγελό σου για καμία σκέψη που σε απασχολεί. Γιατί μπορείς. Ντάξει δε λέω δεν είναι όλα ροζ στη ζωή, που ιδανικά αυτό θέλω, υπάρχει και αυτό το αναθεματισμένο μαύρο στη μέση που μας βασανίζει. Και τώρα με ανάδρομο και έκλειψη μαζί καταλαβαίνεις τι γίνεται. ΠΑΡΤΑΡΑ.  Όμως ρε φίλε όχι. Τίποτα και κανένας δεν αξίζει περισσότερο από εσένα. Όσο και αν πρέπει κααααααθε μέρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και ειδικά αν μπλέκει το συναίσθημα. Τι να κάνεις. Επιλογές είναι αυτές.  Λούσου τες! Αυτό κάνω. Να ας πούμε έμαθα κάθε μέρα να αντιμετωπίζω κάτι που με έκανε να νιώθω όμορφα στην αρχή και πολύ περίεργα τώρα. Ναι το ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά δεν πίστευα ότι θα το αντιμετώπιζα. Μαθαίνω τα όριά μου. Γι αυτό η λύση είναι μία. ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Βέβαια είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα εδώ αλλά δεν θα πω παραπάνω. Το παλεύω και είμαι τέλεια!


Ας επιστρέψουμε στα επαγγελματικά! Χαίρομαι πάρα πολύ που τα λέμε κάθε Σάββατο και Κυριακή Στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» 10-2 πάντα στον Άλφα! Σας περιμένουμε να γεμίζουμε με όμορφες στιγμές τα Σαββατοκύριακά σας!



Σου στέλνω γλυκό φιλί! Τα λέμε στο επόμενο επεισόδιο με πολλά πολλά νέα! Μέχρι τότε τα λέμε τηλεοπτικά! 



P.S 1: 01:01 Make a wish

P.S 2: Αγκαλιά, φιλί και τραγούδια που σε ταξιδεύουν. Γιατί όλα στη ζωή είναι μουσική. Όπως αυτό το τραγούδι. Που με σημάδεψε για τα καλά. 





P.S 3: Think Pink  

Oli
xxx

No comments:

Post a Comment