Tuesday, April 7, 2015

S02E28: "ONCE UPON A TIME...I dreamed of something with you"

Ξυπνάς, φτιάχνεις καφέ, ανοίγεις μάτι, επικοινωνείς. Τι γίνεται όμως όταν η πρώτη σου σκέψη είναι αυτό που σε απασχολεί μέρες τώρα; Και αν πέσεις για ύπνο, παρόλο που είσαι φουλ κουρασμένη, τριγυρνάς γιατί απλά δεν μπορείς. Είναι το μοναδικό πράγμα που επιθυμείς και κάθε μέρα σου λείπει όλο και περισσότερο. Χωρίς να το έχεις. Απλά προσπαθείς. Είμαι κάπου χαμένη στη μετάφραση νομίζω. Άγχος, αγωνία, πόνος στο στομάχι ή ντροπή κάθε φορά που το αντικρίζω; Ναι αυτή η γλυκιά ντροπή που δεν μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια. Cheers!





To soundtrack του επεισοδίου. Για σένα.


Και βλέπεις. Φτάσαμε Πάσχα αλλά δεν σε ξεχνάω. Σου έχω ξαναπεί. Άπειρες ώρες δουλειάς. Αλλά βλέπεις. Μόλις χαλάρωσα σου έγραψα αμέσως. Πάντα βρίσκω χρόνο για νέο επεισόδιο.

Ξέρεις κάτι; Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές επιλέγω καταστάσεις που δεν είναι εύφορες. Που με δυσκολεύουν αρκετά. Η συγκεκριμένη ήρθε από το πουθενά. Σε άκυρη χρονική στιγμή. Το πιο δύσκολο; Ότι όλα είναι μέσα μου. Απλά συνειδητοποίησα μια μέρα ότι το θέλω. Όσο καιρό περνούσε από το κεφάλι μου έλεγα αμέσως από μέσα μου: "Όχι. Αποκλείεται. Ούτε να το σκεφτείς". Και το αποτέλεσμα; το σκεφτόμουν όλη μέρα. Και φτάνουμε στο σήμερα που απλά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. 

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Όλων των ειδών. Θέλουν προσπάθεια. Από την αρχή ως το... τέλος;... Και αν δεν έχει αρχίσει καν; Ε εκεί είναι τα ζόρια. 

Να περπατάς, να κοιτάς και να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι σου και πως ο άλλος δεν έχει σκεφτεί τίποτα από όσα σκέφτεσαι εσύ. Και ας το έχεις δει στον ύπνο σου. Μεγάλο πρόβλημα όταν είναι όλα μέσα σου. Τώρα τι κάνεις; Περιμένεις κάτι που δεν έρχεται ποτέ; Ή τολμάς να το εκφράσεις; Και αν δεν; Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Ή μήπως έχεις; Φανερώνεις τις σκέψεις σου; Ή μήπως όχι; Το χειρότερό μου νομίζω. Ντρέπομαι αρκετά. Ντρέπομαι γιατί το σκέφτομαι πολύ καιρό και προσπαθώ να το αποβάλλω. Έλα όμως που δεν βγαίνει το άτιμο. Υπάρχουν και κάποιες μέρες που απλά δεν αντέχω την "επαφή". Γιατί μόνο εγώ ζορίζομαι. Γιατί μόνο εγώ το σκέφτομαι. Γιατί μόνο από το δικό μου μυαλό περνάει. Γιατί δεν πρόκειται. 

Ορισμένες μέρες είμαι super και άλλες που είμαι λίγο down. Γιατί δεν έχω αυτό που θέλω. Γιατί δεν πρόκειται να το αποκτήσω. Γιατί δεν με προσέχει καν. Και αυτό είναι το χειρότερο! Και αν απλά γινόταν; Με μαγικό τρόπο πάντα. Νομίζω θα ήταν καλό. Αξίζει μια δοκιμή. Αξίζει;

Καιιιιιι έεετσι που λέτε παιδιά! Θα σας κρατάω ενήμερους! Πάω να γυμναστώ για να ξεσπάσω. Έχουμε και άγιες μέρες. Καλή Ανάσταση να έχουμε. 

Στο επόμενο επεισόδιο ποιος ξέρει τι θα σου λέω πάλι. Σ'αγαπώ. Σε φιλώ γλυκά. 

P.S 1: 22:22 Make a wish

P.S 2: Αγκαλιά, φιλί και εικόνες που σε ταξιδεύουν. 

P.S 3: Think Pink  

Oli
xxx

No comments:

Post a Comment