Tuesday, June 3, 2014

S02E25: "ONCE UPON A TIME...I shot you down"

ΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩΣΑΓΑΠΩ και όχι δεν σε ξέχασα. Αλήθεια. Είμαι τόσο κουρασμένη που σου γράφω με το ένα μάτι κλειστό. Αλλά σου γράφω και θέλω να το εκτιμήσεις. Έχω τόσα πολλά να σου πω. Βάλε καφέ και πάμε. Σαν αυτόν που ήπια με θέα τη Ραφηνάρα. With my best friend. Από τα χεράκια της! Cheers!






To soundtrack του επεισοδίου. Έτσι γιατί το άκουσα και το χόρεψα σαν τρελή.



Κάπως έτσι πέρασε το Πάσχα και ήρθε καλοκαίρι. Βέβαια εκεί που βγήκαμε κάναμε το μπανάκι μας γίναμε ντοματούλες τσούπ σήμερα πάλι κρύο και βροχή. Καιρέεεεε. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕ ΜΟΥ. Τι θα γίνει; 



With love from my garden :-)




Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα φέτος. Πέρασε ο χρόνος αέρα και πήρε μαζί του τόσα πράγματα που δεν πρόλαβα να καταλάβω. Ευτυχώς για κάποια, δυστυχώς για κάποια άλλα. Αλλά περνάει ο χρόνος ρε γαμώτο και περνάει γρήγορα και ξέρεις πόσο αγχώνομαι. Αλλά τι να κάνουμε shit happens. Πόσο να αντέξουμε όμως! Αλλά πάω στον μπαμπά μου και με ηρεμεί. Ντάξει όλα καλά. 




Είναι φοβερό όμως. Είπαμε «happy new year», πριν καλά καλά το καταλάβουμε βγήκαν έξω τα καρναβάλια (όλο το χρόνο το κάνουν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Σε άλλο επεισόδιο!), πετάξαμε χαρταετό, είπαμε Χριστός ανέστη και τώρα λέμε και καλό καλοκαίρι. Τι είπα τώρα; ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Πότε ήρθε πάλι μου λες; Τρελαίνομαιιιιι. Όλα είναι τέλεια το καλοκαίρι. ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ. Αλλά πριν ξεκινήσω να λέω για το καλοκαίρι θέλω να σου πω τι έγινε όλο αυτόν τον καιρό που δεν σου έγραφα. Σε σκεφτόμουν συνέχεια έχω να σου πω αλλά οι δυνάμεις μου κάθε φορά που έπιανα το πληκτρολόγιο με εγκατέλειπαν.


Και ξεκινάω. Πάσχα. Ξεκούραση που τόσο είχα ανάγκη. Ταξίδια που επίσης είχα ανάγκη σαν τρελή και θα έχω σε όλη μου τη ζωή αφού ζω για να ταξιδεύω. Πέρασα τα σύνορα και τα σύννεφα και πήγα σε ένα μαγικό μέρος. Γέμισα μπαταρίες στο φουλ και πριν καλά καλά καταλάβω Πάσχα και ξεκούραση ξεκίνησα να δουλεύω κάτι 15ωρα. Μέχρι χτες. Και αμέσως σου έγραψα. Ήρθε ο κόσμος ανάποδα. Ολόκληρος. Τι να σου πρωτοπώ; Θα στα πω με χαρά στο επόμενο επεισόδιο.
Έπεσε πολύ δουλειά είπαμε.

Τα ταξίδια για μένα είναι ζωή. Με κάνουν να αναπνέω. Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιι σου λέω! Ταξιδεύω αρκετά. Και εντός και εκτός και επί τα αυτά. Όμορφα μέρη, τέλειες μέρες, απίστευτη χαλάρωση. Σε σημείο που έλεγα δεν μπορεί. Πρέπει να πάω δουλειά. Μου έλειπε η δουλειά. Τρελή. Πες με τρελή, κουκουρούκου. Ότι θες πες με. Εγώ θα με πω απλά εργασιομανή.




Έβγαζα συνέχεια φωτογραφίες και με τη φούξια λαμπάδα μου είπα χριστός ανέστη. Μου έλειψες πολύ. Αλλά έπεσε πολύ δουλειά. Λεπτομέρειες όχι ακόμα.


Και λίγο αρχότερα έσβησα τα φουξιοροζμωβ κεράκια μου. 20 Μαΐου. Η καλύτερη μέρα του χρόνου. 



Με αγάπες, χαμόγελα, πολύ ροζ και λουλούδια.  Sweet 18. Ναι πάλι, έχεις πρόβλημα;;;;;;;; Είπα μήπως.-




Η καρδιά μου έχει γίνει 1000 κομμάτια. Μοιράζεται σε εκατό πράγματα. Ένα από αυτά δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες. Κάθε χρόνο την πρώτη μέρα των  εξετάσεων το στομάχι μου σφίγγεται τόσο πολύ και συμπάσχω με αυτά τα παιδιά γιατί το πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου και το πέρασα έντονα. Άγχος, κλάματα, ξανά άγχος ξανά κλάματα. Αυτό γίνεται. Αυτό όμως σου δίνει μετά την μεγαλύτερη χαρά. Την πρώτη σου μεγάλη επιτυχία.  Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο. 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ανακούφιση και επιτυχία και όλα. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Να είσαι σίγουρος ότι τώρα ξεκινάει η ζωή σου. Ανοίγεις την μεγαλύτερη πόρτα που θα σου διδάξει τα πιο όμορφα πράγματα. Γι αυτό κάνε λίγη υπομονή και μετά απόλαυσέ το. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και το νου σου… τα καλύτερα έρχονται. Ή μάλλον ήρθαν! Ααααααχ. Πόσο ωραία χρόνια. Είναι φοβερό όμως. Με ένα μαγικό τρόπο μέσα σε μια ώρα το άγχος η πίεση κλπ μετατρέπονται σε μια χαρά που δεν μπορείς με τίποτα να περιγράψεις. Τα καλύτερα χρόνια ρεεεεεεε. Ερωτευτείτε, ζήστε, αγαπήστε, κάντε τρέλες. Πολλές. 

Αγάπη μόνο.



Και αυτό:

Και ξέρεις ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά; Όταν μαθαίνεις πως συμφοιτήτριές σου θα γίνουν μανούλες! Ομορφιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα! Ξέρεις εσύ!

Θέλω να σου γνωρίσω τη μικρή που με έχει τρελάνει.  Είναι η φίλη του σκύλαρού μου. της αγάπης μου. της καψούρας μου. 




Και φυσικά όπως κάθε φορά, δεν ξεχνάω τα καλύτερα. Τα αγαπημένα μου. Πεθαίνω.







Στο επόμενο επεισόδιο σου έχω πολλά νέα και πολλές εκπλήξεις. Ναι μη φωνάζεις σε μια εβδομάδα ακριβώς! Μπήκαμε στο γνωστό μας πρόγραμμα. Ένα επεισόδιο την εβδομάδα.



Σε φιλώ στη μούρη. Φιλί μεγάλο.


P.S 1: 10:10 Make a wish

P.S 2: Αγάπη μόνο. Και χαμόγελα. Και ροζ. Και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ.

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx





1 comment: