Wednesday, March 26, 2014

S02E24: "ONCE UPON A TIME...I loved you even more"

Εντάξει νομίζω ήρθε η στιγμή. Είναι η κατάλληλη ώρα. Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου για να μου πεις και τη γνώμη σου. Ο έρωτας συνδυάζεται τέλεια με τη μουσική. Υπάρχουν τραγούδια που με το που τα ακούς σκέφτεσαι εσένα και αυτόν. Τίποτα άλλο. Μου ‘μαθες έρωτα, έρωτα έρωτα που λέει και το άσμα ασμάτων. Σου προτείνω τα 10 πιο ερωτικά τραγούδια. Πάτα play και ξεκινάμε.



Soundtrack επεισοδίου. Touch me, I wanna feel your body. Η δύναμη του αγγίγματος. 




Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να μπεις στο σπίτι και να τα γκρεμίσεις όλα, υπάρχουν και οι στιγμές που τα σιρόπια κολλάνε μέχρι έξω. Σου έχω μουσική για ότι φάση και αν βρίσκεσαι. Βάζεις ποτό ή χυμό για όσους τον προτιμούν (μια φίλη μου όχι εγώ.). Η δεύτερη κίνηση είναι μουσική και η Τρίτη – η αλλιώς κίνηση ματ- είναι να κάτσει δίπλα σου. Ξεκινάμε το countdown.


1.Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω με κάτι άλλο. Η μοναδική μου αγάπη. Eminem.Θα μπορούσα και τα δέκα κομμάτια να είναι δικά του αλλά θα συγκρατηθώ. Θα διαλέξω αυτό. Τον αγαπώ. Την κοπέλα στο videoclip όχι. Με ενοχλεί. Ξουτ.




2. Κομματάρα. Πιο ερωτικό τραγούδι δεν υπάρχει. Νομίζω ότι ακούγοντας ένα τέτοιο κομμάτι με το άλλο σου μισό, ξεχνάς τα πάντα. Από τους γείτονες μέχρι το χρόνο. Γιατί μία είναι η φράση: Yess boss.





3. Και στα καπάκια Justify my love.




4. Σκαλωτικό. Θα το ξαναβάλω. Είναι το κατάλληλο για τις «ιδιαίτερες στιγμές».  Στη διαπασόν.




5. Massive Attack. Angel. Τα καλύτερα.




6. Portishead. Πάντα σκεφτόμουν ότι ταιριάζουν απόλυτα με τον έρωτα. Σε όλες του τις εκφάνσεις. Give me a reason to love you. Maybe not only one. Give me more.



7. Nightcall. Kavinsky. Τα λόγια είναι περιττά. Και να χτυπήσει το κουδούνι και να είναι ο Ryan Gosling από την ταινία. Εεεεμ ok.




8. Αλλάζω mood. Δώσε ρυθμό. Γιατί η hip hop είναι η πιο ερωτική μουσική. Πάμε δυνατάααααα


9. Kαι συνεχίζω στα ίδια. Κοίτα με να σε κοιτώ. Look at me now.




10. Και κλείνω με ένα κομμάτι που μου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Το λάτρεψα.





Αυτά ήταν τα 10 τραγούδια που μας κάνουν να αγαπάμε περισσότερο. Ελπίζω να σε κάλυψα!

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το μότο του επεισοδίου. Πεθαίνω.



Να θυμάσαι: Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα είναι τα ταξίδια. Άκουσέ με. Πιάνει!




Σε φιλώ στη μούρη. Φιλί μεγάλο.


P.S 1: 00:00 Make a wish

P.S 2: Αγάπη μόνο. Και έρωτας. Άλλωστε η λέξη έρωτας υπάρχει μόνο στα ελληνικά. Στη γλώσσα μας. Και αν δεν μιλάμε εμείς τη γλώσσα μας ποιος θα το κάνει;

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx


No comments:

Post a Comment