Tuesday, March 4, 2014

S02E23: "ONCE UPON A TIME...I painted your walls on Sunday"

Ξυπνάς. Μυρίζει Κυριακίλα. Βάζεις το μαξιλάρι να σε πλακώσει και σκέφτεσαι  γιατί πάλιιιι;! Έχεις βγει το Σάββατο έχεις περάσει τέλεια. Μπορεί και όχι. Ίσως κοιμάσαι από τις 9 το βράδυ για να μη σκέφτεσαι. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις η αίσθηση της Κυριακής είναι πάντοτε η ίδια. Περίεργα συναισθήματα. Ένα βάρος στο στομάχι που δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις βρε αδερφέ. Γι αυτό μία είναι η λύση. Βόλτα. Σηκώνεσαι φτιάχνεις καφέ και έφυγες για μια τέλεια Κυριακή. Όταν μάλιστα βλέπεις όλες τις σκέψεις σου ζωγραφισμένες  νιώθεις ακόμα πιο όμορφα. Τα παιδιά ζωγραφίζουν στους τοίχους. Καλημέραααααααααα κόσμεεεεεεεεεε. Χαμογέλα και όλα είναι τέλεια!























To soundtrack του επεισοδίου. I just can't stop. Damn



Μια βόλτα στην Πλάκα είναι πάντα η ωραιότερη λύση. Ταξιδεύεις. Στα ωραιότερα μέρη. Οι ωραιότερες σκέψεις. Η πιο όμορφη συντροφιά. Η πόλη σου. Η πόλη μου. Την αγαπώ. 


Και κάθε φορά που την περπατάω την αγαπάω ακόμα περισσότερο. Κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι παραπάνω. Κάτι μαγικό. Αυτή τη φορά ήθελα να σου δείξω όλα όσα σκέφτομαι. Τα είδα στους τοίχους της βόλτας μου. Βόλτα χωρίς καφέ γίνεται; Δεν γίνεται. Αφού λοιπόν ήπιαμε τον ωραιότερο καφέ στα σοκάκια της Πλάκας, συνεχίσαμε. Δεν κατάλαβα πως περάσανε οι ώρες. Ατελείωτες. Πόσο όμορφα! Γεμίσαμε μπαταρίες. Σου παρουσιάζω λοιπόν τα καλύτερα συνθήματα στους τοίχους της Πλάκας. Τα αγαπημένα μου.

Πρώτο και καλύτερο αυτό. Τυχαίο; 

Μια που το κοιτάς , μια που χαμογελάς για το επόμενο δύωρο.
Και τρελαίνομαιιιιιι

Αφιερωμένο σε όλους τους άντρες. 

Όλα γύρω σου γυρίζουν.

Μας έπιασε η άνοιξη.

Είπαμε. Και γω μαζί σου αδερφέ. 

Ήρθε το τριήμερο. Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ο ιδανικός για Καθαρά Δευτέρα, παρόλα αυτά πήρα μια ανάσα και χάρηκα τόσο πολύ που η βδομάδα ξεκίνησε την Τρίτη. Άλλο πράγμα βρε παιδί μου! Εγώ στο σαρακοστιανό τραπέζι φωτογράφιζα το ούζο των άλλων. Και έφτιαχνα σπιτάκια. Όπως παλιά. Μια συνήθεια που δεν θα κόψω ποτέ. Όπως και πριν κάνω το σπιτάκι κάνω τρύπες στο τραπεζομάντηλο στα εστιατόρια που το έχουν (όσα το έχουν ακόμα!).

Τα λόγια είναι περιττά.


Έλα πες αλήθεια. Τέλειο δεν είναι;

Μπήκε και η άνοιξη. Μάρτιος. Ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Θάλασσα. Το στοιχείο μου. Το ωραιότερο πράγμα της γης. Κοντεύει ο καιρός για μπλουμ. 

Ααααααχ ταξιδέψαμε αρκετά. Τα κεφάλια μέσα τώρα! Μεγάλο χαμόγελο και ακόμα μεγαλύτερο φιλί για καληνύχτα. Και για καλημέρα. 

Θάλασσα, διακοπές, βόλτα, ΤΩΡΑΑΑ

Αγαπημένες φωτογραφίες που βρίσκω, γελάω, πάντα σε σκέφτομαι και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου! 

Σκυλάκια μουυυυυυυυυ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επιστρέφω πολύ σύντομα. Φιλί μεγάλο.


P.S 1: 23:23 Make a wish

P.S 2: Βόλτα και συνθήματα στους τοίχους. 

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx

1 comment:

  1. s agapw !!! poso omorfa... kathe mera mpainw!! kathee !!! ^_^

    ReplyDelete