Wednesday, February 26, 2014

S02E22: "ONCE UPON A TIME...There was a guy named Lancelot. A knight actually."

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Και θέλω να σου θυμίσω κάτι που το είχα γράψει στο πρώτο επεισόδιο. Αυτή η φωτογραφία με ακολουθεί χρόοοονια τώρα και είμαι εγώ. Έχει γραφτεί για μένα το πιστεύω. Για να θυμούνται οι παλιοί λοιπόν και να μαθαίνουν οι καινούριοι.


Εγώ και η φούξια κατσαρόλα καφέ που είναι η προέκταση του χεριού μου σου στέλνουμε τεράστιο φιλί στα μούτρα. Για καλημέρα. Και για όοοοοοολη μέρα. Πάμε ταξίδι για να παραλάβουμε χρυσό αγαλματίδιο; Κάτσε αναπαυτικά να απολαύσεις το επεισόδιο και θα καταλάβεις. And the Oscar goes to shhhhhh it’s a secret!

Cheers!










To soundtrack του επεισοδίου. Crawling back to you.




Η ωραιότερη ώρα της εβδομάδας είναι η βόλτα με τους φίλους μου. Εκεί.

Εβδομάδα με πολύ βόλτα, πολλά χαμόγελα και φυσικά μια γιορτή που γεμίζει ο κόσμος αγάπη. Αγίου Βαλεντίνου. Το ωραιότερο δώρο που πήρα ήταν από έναν 12 χρονο θαυμαστή μου. Κάτι τέτοια σου φτιάχνουν όχι μόνο τη μέρα, ολόκληρο το μήνα!



Το καλύτερο δώρο ν.1

Το καλύτερο δώρο ν.2
Πλησιάζουν τα Oscar. Πάντα ήθελα να ακούσω το όνομά μου. Και πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή που θα ανέβω στο βήμα και θα ευχαριστήσω τους γονείς μου και το σκύλο μου γιατί έφτασα ως εκεί. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Σου έχω πει αρκετές φορές πόσο μου αρέσει το φιλί. Σε όλες τις εκδοχές του. Είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Επίσης βλέπω πολλές ταινίες. Σχεδόν κάθε μέρα. Επειδή λοιπόν πλησιάζει και η μαγική βραδιά των Oscar σου ετοίμασα κάτι διαφορετικό γι αυτό το επεισόδιο.  Θα σου παρουσιάσω τα καλύτερα Oscarικά φιλιά. Αυτά που κάθε φορά που τα βλέπω πεθαίνω. Δεν ήθελα και πολύ. Καταλαβαίνεις. Όλες αυτές οι ταινίες μέσα από τη διαφορετική ιστορία μας περιγράφουν έναν έρωτα που μας κάνει να τον αναζητάμε από άκρη σ άκρη. Τον αναζητάμε μέσα από τα φιλιά αυτά. Είσαι έτοιμος;

Από ένα τέτοιο αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο ένας και μοναδικός. Leonardo Di Caprio. Όλοι κλάψαμε (και κλαίμε ακόμα) όταν βλέπουμε την ταινία που άφησε εποχή.  Είναι η ταινία που όσες φορές και να τη δω μου αφήνει το ίδιο συναίσθημα. 



Βέβαια στο τέλος τσαντίζομαι τόσο γιατί  θα μπορούσε να ήταν ακόμα ζωντανός. Έχω κάνει έρευνα. Δες. Η μουλάρα. Τα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγε κανείς. Τι να πω.



Παραμένω στο αγόρι και δεν θα μπορούσα να μην βάλω το φιλί που θυμίζει παραμύθι. Ρωμαίος και Ιουλιέτα.


Επόμενη ταινία που υπάρχει στον υπολογιστή και παίζει στο repeat κάθε δύο μήνες. Όποιος λέει δεν τον άγγιξε η συγκεκριμένη ταινία λέει ψέματα. "The Notebook". Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί υπάρχουν πολλοί άντρες που δηλώνουν ότι τους αρέσει. Και μπράβο τους. Και  επιτέλους καταρρίπτεται ο μύθος ότι οι ρομαντικές ταινίες είναι μόνο για γυναίκες. Ιστορικό φιλί Παναγία μου.



Και παραμένω σε αυτό το αγόρι που κάθε φορά που το βλέπω σε ταινία παθαίνω κοκομπλόκο (Eminem δεν είναι αυτό που νομίζεις. Να σου εξηγήσω). Ryan μου έχεις κάνει ζημιά. Και συ Leonardo. Είναι αυτοί οι δύο που πεθαίνω να βλέπω. Οι αγαπημένοι μου. Τρελαίνομαι και για τους δύο. Μετά τον Eminem πάντα.  Συνεχίζω λοιπόν. Επειδή αυτό το αγόρι με τρελαίνει σε κάθε ταινία, θα βάλω και άλλη μια. Blue Valentine.  Τα λόγια είναι περιττά. 




Όλα τα φιλιά που σου δείχνω είναι από τα αγαπημένα μου έργα. Όσο βλέπω τις φωτογραφίες θέλω να τα ξαναδώ όλες ξανά και ξανά. Αγαπημένη και αυτή που ακολουθεί, που μου θυμίζει αρκετά τα παιδικά μου χρόνια και φυσικά από τις πρώτες ρομαντικές ταινίες που είδα και δεν σταμάτησα να κλαίω για μέρες. Μα πόσο γλυκιά; Πόσο όμορφο πράγμα είναι ο έρωτας και το φιλί ρε παιδιά;! «Το κορίτσι μου». Ταινία που αν δεν την έχεις δει τρέξε. Τώρα. Δηλαδή αφού διαβάσεις το επεισόδιο. Μετράω μέχρι το 3.


Αυτές οι ταινίες μας έχουν κάνει να πιστεύουμε στον ιδανικό έρωτα. Αυτές οι ταινίες μέσα από τα κινηματογραφικά φιλιά που άφησαν και αφήνουν εποχή μας δίνουν το έναυσμα να αναζητούμε το ιδανικό. Μας έχουν καταστρέψει! Και κάπου εκεί έρχεται και η φράση «Συμβαίνουν μόνο στις ταινίες» και μας κάνουν να κατεβάζουμε τα αυτιά σαν τα κουτάβια.  Και κάτι τέτοιο μας κάνει να χαμογελάμε. Και να αναμένουμε. Το κάτι που θα με κάνει σαν τρελή να σε θέλω.




Αν γυρίσω λιγάκι τα χρόνια πίσω, πολύ λίγο μη φανταστείς, κάπου εκεί στα μεσημέρια Σαββάτου του γυμνασίου και αφού είχε τελειώσει το θρυλικό Baywatch, έβλεπα OC. California Teens. Adam Brody κλπ κλπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το φιλί που φυσικά έκανε τη Σάμερ να λιώσει. ΑΑΑΑΧ.




Τώρα που είπα Baywatch θέλω να σου δείξω ένα θρυλικό βίντεο που έχουμε γυρίσει κάποια στελέχη στην κατασκήνωση που πάω το καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνεις εμείς περνάμε ακόμα πιο καλά από τα παιδιά. Το διασκεδάζουμε. Το συγκεκριμένο βίντεο το έχουμε γυρίσει αρκετά χρόνια πριν για τη βραδυά στελεχών. Μια βραδιά που παρουσιάζουν κάτι τα στελέχη της κατασκήνωσης. Εμείς γυρίσαμε το Baywatch. Εγώ ως άλλη Κάρολαïν. Πόσο είχαμε γελάσει θεέ μου. Κλαίγαμε. Και όλο αυτό το είχαμε γυρίσει σε 2 ώρες. 



Σε αφήνω να απολαύσεις το βίντεο. 



And the Oscar goes to … Baywatch!

Αυτό λοιπόν ήταν ένα ευχάριστο κινηματογραφικό διάλειμμα.

Εμένα κάθε Νοέμβρη με πιάνει το ίδιο πράγμα. Χουχούλιασμα, αγκαλιά και Sweet November. Είναι τρομερό πάντως αυτό που μας πιάνει. Μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο. Όμως κάθε έργο σου αφήνει κάτι διαφορετικό. Ταινιάρα.


Κανείς δεν θα ξεχάσει το θρυλικό: "ET, phone home" .


Τα ωραιότερα φιλιά είναι της καληνύχτας και της καλημέρας. Όπως και της αξέχαστης ταινίας "Breakfast at Tiffany's". Και όλης της μέρας. 

Και συνεχίζω το ταξίδι μας στα ωραιότερα φιλιά του σινεμά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις αγαπημένες μου ταινίες που δεν είναι άλλες από τα κινούμενα σχέδια. Δωσε μου ν δω παιδικά και από μένα ότι θες. Αν θες να ηρεμήσω για να κάνεις δουλειές και να μη σ ενοχλώ, δώσε μου τον υπολογιστή και βάλε μου παιδικό. Αυτό. Συμβουλή.

Μερικά από τα αγαπημένα μου. Τα λατρεύω.









Οι καλύτερες παντόφλες που υπάρχουν τις φοράνε οι φίλοι μου. Αγαπώ τους φίλους μου!



Τα ωραιότερα ξεκινούν έτσι...


Και καταλήγουν έτσι.





Αυτά μας κάνουν οι ταινίες κατάλαβες; Κατάλαβα να λες.




Σου στέλνω μεγάλο φιλί για καλημέρα και άλλο ένα μεγαλύτερο για μια γεμάτη μέρα. Γενικά σε φιλώ στη μούρη. Να κάπως έτσι. Το έφτιαξα για σένα κοίτα.





P.S 1: 11:11 Make a wish

P.S 2: Βόλτα, ταξίδια, tattoo, ροζ, χορός και Eminem. Και ταινίες και φιλιά. 

P.S 3: Think Pink  



Oli
xxx



1 comment:

  1. Έχω πεθάνει με το καταπληκτικό video , το τίναγμα μαλλιών , το μάσημα τσίχλας και όλα τα σχετικά. Τρελαίιινομαι!!

    ReplyDelete