Thursday, January 2, 2014

S02E20: "ONCE UPON A TIME...Every year was happier than the previous one"

Ξέρω είσαι στη φάση που έχεις φάει του σκασμού, κάθεσαι στον καναπέ, παίζεις με το κινητό σου καθώς προσπαθείς να κανονίσεις τι θα κάνεις μετά, μιλάς με το υπόλοιπο σόι και περιμένεις καρτερικά το νέο έτος. 2014. Φτάσαμε τόσο ε; Και ξαφνικά ακούς από την τηλεόραση το countdown. 3,2,1….HAPPY NEW YEAΑΑΑΑR ! 2014 ευχές από εμένα για εσένα με πολύυυυυυυυ αγάπη και με άλλη τόση διάθεση για ένα πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο. Και το 2014 ξεκινάει κάπως έτσι. Αγάπη μόνο. Are you ready? Βάλε σαμπάνια και…cheers!




To soundtrack του επεισοδίου.Μεγάλο φιλί στο 2013 που έφυγε και μεγάλη αγκαλιά για το 2014 που μόλις ήρθε. Άκουσέ το δυνατά. Days are forgotten. Are they? I hope not...





Είτε είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν το βράδυ της παραμονής με όλη την οικογένεια στο σπίτι είτε κάνεις κάτι διαφορετικό υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής. Καλή διάθεση. Είναι το κλειδί για μια τέλεια βραδιά και ένας ακόμη πιο τέλειος τρόπος να πεις welcome στο νέο χρόνο που μόλις υποδέχτηκες.

Μου αρέσει πολύ να βλέπω τους φίλους μου μετά την αλλαγή. Βέβαια δεν μπορώ καθόλου αυτό το -πάω σε ένα μαγαζί και πνίγομαι-. Πέρασαν τα χρόνια που κάναμε πανικό με αυτά! 

Σημασία έχει να βγεις να πιεις ένα ποτό  να περάσεις υπερτέλεια και να είσαι χαρούμενος που ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και είσαι έτοιμος να ονειρευτείς. Να κάνεις καινούρια όνειρα και να έχεις καινούριες προσδοκίες. Και κάπου εκεί πάνω που χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο υπάρχει μια στιγμή που για κλάσματα δευτερολέπτου περνάει από το μυαλό σου αυτό: Πέρασε ένας χρόνος ε; Πότε φτάσαμε 2014. Αναρωτιέσαι αν πέτυχες αυτό που είχες βάλει στόχο για φέτος. Εγώ κάθε χρόνο βάζω ένα στόχο. Μέχρι τώρα καλά τα πάω. Νομίζω ότι τους εκπληρώνω. Και κάπου εκεί εγώ πανικοβάλλομαι αλλά μετά συνέρχομαι και συνεχίζω το χορό! Και σου βγάζω τη γλώσσα. 



Τώρα είναι το σημείο που πρέπει να πω τι μου άφησε το 2013. Δεν θα πω πολλά. Θα είμαι σύντομη. Δεν μου φτάνουν οι ώρες άλλωστε! Αρχικά πέρασε πολύ γρήγορα. Πολύ δουλειά και πολύ έντονα συναισθήματα. Κατά ένα μαγικό τρόπο φέτος ένιωσα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί καν άλλες χρονιές. Ίσως σιγά σιγά περνάω το «θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις». Παναγία μου! Αλλά είπαμε. ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ. Μην τα ξαναλέμε.

Ήταν πολύ έντονη χρονιά. Πέρασαν όλα τα συναισθήματα από μπροστά μου στο full. Πιέστηκα πολύ. Κουράστηκα πολύ. Αν μπορούσε η μέρα να έχει παραπάνω ώρες θα ήμουν πολύ χαρούμενη. Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο αλλά όλα καλά.  Δεν πτοούμαστε. 

Εδώ backstage από μια πρόσφατη δουλειά μου. Πανικός!

Βίωσα έντονες αλλαγές. Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος. Χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Είναι αυτό που λες μπορώ; Ναι μπορείς.

Χαρά. Πολύ χαρά. Αυτό είναι το συστατικό για να περνάμε καλά. Πολλές στιγμές χαράς και ανακούφισης φέτος. Και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Και να θυμάσαι πως στο τέλος μένουν μόνο οι ωραίες στιγμές. Αυτές που τις θυμάσαι και σου αφήνουν πάντα γλυκιά αίσθηση.

Εντάξει υπήρξαν κάποιες φορές που ίσως να πέρασα και εγώ λίγο δύσκολα. Όλοι το περνάμε αυτό. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Εμένα δεν μου αρέσει να με βλέπω στα κάτω μου και ένα πράγμα που έμαθα στον εαυτό μου φέτος, είναι ότι όταν νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα μου το αφήνω έξω. Να πάει αλλού. Ξούυυτ! Έμαθα να έχω άμυνες. Καλά όταν λέω έμαθα μη φανταστείς. Το δουλεύω ακόμα. Αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Δεν ήξερα ότι μπορώ να το κάνω. Όλοι μας μπορούμε. Όταν νιώσεις ότι πέφτεις, απλά δεν αφήνεις τον εαυτό σου να το σκεφτεί, να μπει σε αυτήν τη διαδικασία και  βρίσκεις να κάνεις ένα εκατομμύριο πράγματα. Βγάζω το ροζ σωσίβιο μου και επιπλέω. Αμέ. Λες ότι είσαι καλά και συνεχίζεις. Ναι, είμαστε καλά και όλα είναι σούπερ. Ή τουλάχιστον θα γίνουν. Πες μόνο «ναι» και όλα γίνονται. Κάνουμε δουλίτσα όμως! Πιάνει! Άλλωστε είμαι ταύρος μην ξεχνιόμαστε.



Μπορώ να σου πω ότι το 2013 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα. Οι καλές στιγμές ήταν σαφώς περισσότερες από τις άλλες που μπορεί να μην ήταν απαραίτητα κακές αλλά θα τις χαρακτήριζα απλά αδιάφορες.

Πέρασα τόσο ωραία τις γιορτές φέτος. Ακόμα περνάω. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σουτ. Έχουμε κι άλλο λίιιιιγο! Τις περίμενα πως και πως. Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ. Να βγω και να περάσω καλά. Οι μπαταρίες μου είναι full charged και είμαι έτοιμη για μια δυναμική έναρξη για το 2014. Χα! Καλά θα πάει. Το νιώθω. Θετική σκέψη, μεγάλο χαμόγελο και όλα θα είναι υπέροχα. 

Αν θες να δεις όσα λέω απλά κλείσε τα μάτια. Και κάπου εκεί θα με δεις.

Θέλω κάτι δυνατό το 2014. Θέλω κάτι διαφορετικό και δυνατό. Και ταξίδι(α). 

 

Ε… φανταστικέ Άγιε Βασίλη; Ήμουν το καλύτερο κοριτσάκι φέτος. Θα περιμένω εγώ να ξέρεις! Και να σου πω και κάτι; Να λες στον κόσμο πόσο τον αγαπάς και να δίνεις φιλιά. Το φιλί είναι το ωραιότερο πράγμα. Σε γεμίζει τόσο πολύ που εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όσο και αν κρατήσει. Ακόμα και αν είναι λίγα δευτερόλεπτα. Χάνεσαι. Άρα του χρόνου θέλω αυτό. 




1.1.2014. Το ξημερώσαμε χτες και σήμερα πάω από καναπέ σε καναπέ και από καναπέ σε κρεβάτι. Για να μη βαριέμαι. Πήγα βέβαια και για τον πρώτο καφέ του 2014, πήγα και σε κάτι φίλους μου αλλά ξαναγύρισα και έγινα ένα με το τζάκι. Και με το ροζ πάπλωμά μου. Και το σκύλο μου αγκαλιά που του έχω βάλει και μια κορδελίτσα στο λαιμό για να είναι γιορτινός. Και είναι ο πιο όμορφος. Πάντα είναι ο πιο όμορφος. Αλλά τώρα είναι ο ακόμα πιο όμορφος, όμορφος.
Καρδούλες παντού. Ο καφές μίλησε. Λές;

Τώρα βλέπω και μια ταινιούλα που έχει στο σταρ. «Poseidon». Για να δούμε τι θα δούμε.

Η ευχή μου για το νέο έτος; Λοιπόν. Πολύ χαρά, υγεία, έρωτα, αγάπη και πολύ πολύ χαμόγελο. Το ωραιότερο χαμόγελό σου. Είναι ωραίο πράγμα ρε παιδί μου. Ζήσε την κάθε στιγμή σα να είναι η τελευταία. 


Και επειδή ότι βλέπω καθημερινά και μου κινεί το ενδιαφέρον με βάζει σε σκέψεις, θα ήθελα πάρα πολύ ένα και για μένα. Μπορώ να το έχω; Αφού μετά του είπα μπράβο του παιδιού. 



Θέλω όταν διαβάζεις LA VIE EN…ροζ να χαμογελάς. Κάθε φορά να σου αφήνω και κάτι.

Να ξέρεις ότι θα μου λείψεις. Πάλι. Αλλά υπομονή μέχρι το επόμενο.Καλή χρονιάαααααααααααααα. Σου στέλνω το μεγαλύτερο φιλί και τη μεγαλύτερη αγκαλιά. Όχι μόνο για καλημέρα και καληνύχτα αλλά και για μια γεμάτη και χρωματιστή καλή χρονια!

Παρένθεση. Το έργο ήταν τέλειο. Κλείνει η παρένθεση. 

Να χαιρόμαστε Βίκυ, Βασίλη κλπ.

Και σε αφήνω με το πιο γλυκό τραγουδάκι που λέγαμε και μέχρι και στον ύπνο μας φέτος. 



P.S 1: 19:19 Make a wish

P.S 2: Κρύο, χαμόγελα και happy new year everyone. Και βόλτα. Και μέικ λάβ νοτ γουόρ πιπολ. 

P.S 3: Think Pink  


Oli
xxx






­­

No comments:

Post a Comment