Tuesday, December 11, 2012

S01E01: "ONCE UPON A TIME..introducing my pink way or the highway"

Βράδυ Δευτέρας. Παγωνιά. Πρώτο post 11/12- Παγκόσμια μέρα του παιδιού. Τυχαίο; Δε νομίζω. Λίγες μέρες πριν το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την προφητεία των Μάγια. Το πιστεύεις όντως; Εγώ δεν θα θελα γιατί έχω κανονίσει ρεβεγιόν με τις φίλες μου. Οπότε αν το πηγαίναμε πιο αργά θα με βόλευε αρκετά θα έλεγα.Πίνω το καυτό πράσινο τσάι μου – έχω κι άλλες γεύσεις για σένα μην ανησυχείς, και σας καλωσορίζω στο ροζ κόσμο μου. Welcome!

Introduction to destruction vol.1.



Και φυσικά. Αυτό είμαι εγώ: 



Cheers! (Οξύμωρο: Δεν πίνω γουλιά αλκοόλ όπως επίσης δεν ακουμπάω τη σοκολάτα. Τα σιχαίνομαι. Και κάπου εδώ με διαγράφεις. Όχιιιιι. Μην το κάνεις. Σας παρακαλώ, δεν θα θελα). 

Συνεχίζω λοιπόν, αρκετά κράτησε το introduction. Νομίζω ότι είμαι ενθουσιασμένη ως τον ουρανό που θα μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου που τόσο καιρό τις κλείδωνα στο ροζ κόσμο μου. Έχω την ανάγκη να μιλάω μαζί σας για τις γκάφες μου, τα βιώματα μου. Οτιδήποτε μου συμβαίνει κάθε μέρα που πιστέψτε με είναι πάρα πολλά! Και ναι. Το βασικότερο από όλα. Θα σταματήσω επιτέλους να γελάω μόνη μου με αυτά που συναντώ σε καθημερινή βάση. Ε ναι λοιπόν.. Eίναι γεγονός!

Woohoo.

Σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μου θέλω να υπάρχει μουσική. Από EMINEM (Μα τι άλλο;) μέχρι Kavinsky, Radiohead, Placebo, Parov Stelar, Portishead και πολλά πολλά άλλα. Γι αυτό σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε μουσικό χαλί. Για αρχή δεν θα μπορούσα να έχω κάτι λιγότερο από Εminem.  Enjoy!



Ως παιδί θαύμα της υπερκινητικότητας, ανοίγω τους ασκούς με τα εσώψυχά μου και σας τα μοιράζω απλόχερα! Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι πώς θα ήταν καλύτερα να συνεχίσω. Έιιιιιι σε σένα απευθύνομαι που κάνεις συνέχεια refresh στη σελίδα του φατσοβιβλίου μήπως αρπάξεις κανένα κόκκινο συννεφάκι με αριθμούς. Μα μόλις έπεσε η σελίδα του facebook παγκοσμίως. Oops! Τελικά όντως έρχεται το τέλος του κόσμου. Ο Zukenberg πρωτοπορεί και σ’αυτό. Γιατί μπορεί.


Στο θέμα μας λοιπόν. Σχέσεις. 1+1=1 ή 2 τελικά; Υou jump i jump, remember?



Κάπου ίδιοι και κάπου διαφορετικοί. Από τη μία σου λείπει από την άλλη χαίρεσαι που επιτέλους δεν βλέπεις τον εαυτό σου κάθε μέρα κλαμένο. (γιατί είμαστε και drama queen μην το ξεχνάς!) Θες να τον έχεις κοντά σου αλλά στην πιο μακρινή θέση. Τον θες αλλά σε νευριάζει. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!  Όλες μας το έχουμε πει – καμία δεν το έχει καταφέρει. Αλλάζεις, εξελίσσεσαι, απορροφάς τον αφρό από τα καθημερινά σου βήματα, όμως μην ξεχνάς ΠΟΤΕ την αφετηρία σου. Ζήσε. 



Προχώρα. Εκεί που προχωράς μπορεί να αλλάξεις μονοπάτια, αλλά η διαδρομή παραμένει ίδια και εσύ ακόμα πάνω της να τη διασχίζεις. Όπως λέει και ο σύζηγος (ο EMINEM τα είπαμε πιο πάνω) : Every moment is another chance. Καλά τα λέει. Lalalalala.


Και κάπως έτσι πήγε 2:44 am. Μην ξεχνάς: Never stop dreaming.




Next station: Paris,Tattoos, Dance, Xmas .. Stay tuned. Yo!

P.s 1: 03:03 Μake a wish!
P.s 2: Αι λαβ γιου. Γιες ολ οφ γιου. Και μην ξεχνάτε.THINK PINK. Ροζ ή τιποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY.

Σε φιλώ στη μούρη.



Oli
xxx
















 






1 comment: